علی اصغر هدایتی در گفت و گو با ایسنا، افزود: تاکنون ۴۱ درصد از پرونده های ارجاع شده به بانک صادرات، ۴۳ درصد در بانک ملی، ۴۱ درصد در بانک رفاه، قرارداد منعقد شده است.
وی پیشرفت قراردادهای منعقد شده برای ساخت منازل سیل زده در خراسان شمالی در بانک رفاه را ۵۹، در بانک سپه ۵۵، در بانک مسکن ۶۶، در بانک ملت ۳۹ و در بانک توسعه تعاون را ۵۵ درصد اعلام کرد.
محمدی مدیر بنیاد مسکن خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه تعداد کل واحدهای احداثی سیل زدگان این استان شش هزار و ۴۵۰ واحد است، اظهارکرد: از این تعداد ۴۴۵ واحد در مناطق شهری و شش هزار و پنج واحد روستایی است.
وی ادامه داد: تعداد مالکان معرفی شده به بانک های عامل پنج هزار و ۵۵۹ نفر بوده و تعداد مالکانی که با بانک های عامل قرار منعقد کرده اند سه هزار و ۱۴۰ نفر هستند.
رضا رجب زاده معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی در نشست خبری که در تاریخ ۲۶ شهریور سال جاری برگزار شد در جمع خبرنگاران اعلام کرد که بانک های استان فرصت دارند تا پایان مهر ماه سال جاری موضوع انعقاد قرارداد برای اعطای تسهیلات جهت ساخت و ترمیم واحدهای مسکونی سیل زده را انجام دهند.
همچنین بنیاد مسکن نیز باید تا ۱۵ مهر ماه سال جاری تمام پرونده های مربوط به دریافت تسهیلات برای ساخت و مرمت واحدهای سیل زده به بانک ها ارسال کند.
انتهای پیام
نظرات