علی انصاری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری آزمون علمی معادل سه برابر ظرفیت سهمیه در نظر گرفته شده داوطلبان استخدام آتش نشانی، اظهار کرد: آزمون علمی با شرکت ۳۵۴ نفر که حد نصاب علمی را کسب کرده و مدارک لازم را ارائه کردهاند برگزار شد. پس از برگزاری آزمون ۱۳۵ نفر آتش نشان، راننده، کاردان و کارشناس در سازمان آتشنشانی شهرداریهای استان مرکزی جذب خواهند شد.
وی مفاد آزمون عملی آتشنشانان را دارای ۹ مرحله بیان کرد و گفت: ۶ مرحله از این آزمون را آزمونهای تخصصی ورزشی و سه مرحله نیز آزمون تخصصی آتشنشانی و کار با ادوات و تجهیزات آتشنشانی نظیر حمل نردبان، کپسول و شلنگ آتش نشانی است.
وی مدت زمان برگزاری آزمون عملی را حدود یک هفته اعلام کرد و افزود: این آزمون از ۱۳ آبان آغاز شد. چهار روز برای آزمون عمومی ورزشی در نظر گرفته شده است و پس از آن نیز آزمون تخصصی آتش نشانی برگزار خواهد شد.
انصاری به بازدید استاندار مرکزی به همراه معاونین عمرانی و برخی مقامات استانی از روند برگزاری این آزمون اشاره کرد و افزود: مجری این آزمون جهاددانشگاهی استان مرکزی است که با نظارت استانداری برگزار میشود.
وی افزود: پس از اتمام آزمون عملی و انتخاب برگزیدگان براساس کسب حد نصاب علمی و پس از تشکیل پرونده برای منتخبین، آنها با معرفی به شهرداریهای مربوطه از طریق هسته گزینش و پس از طی دوره آموزش بدو خدمت به منظور آشنایی و مهارت آموزی شغل آتش نشانی، از طریق شهرداریهایی که متقاضی استخدام شدند، جذب خواهند شد.
گفتنی است سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به منظور تأمین نیروی انسانی برای انجام خدمت در امر امداد و نجات در حوزه آتشنشانی شهرداریهای کشور با در نظر گرفتن مقتضیات جغرافیایی، بومی، جمعیتی و ضرورت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز ایستگاهها و سازمانهای آتش نشانی و خدمات ایمنی و همچنین به منظور ایجاد فرصت جذب نیروی انسانی برای انجام وظایف و ماموریتهای مشاغل مذکور متناسب با نیاز هر شهرداری، مجوز جذب آتش نشان و نیروی اداری را برای استان مرکزی صادر کرده است.
جهاددانشگاهی مجری آزمون استخدامی آتشنشانی کشور بوده و آزمون استخدامی مشاغل آتشنشانی شهرداریهای کشور روز جمعه (۱۸ مردادماه) توسط جهاددانشگاهی برگزار شد و داوطلبان در تمامی استانهای کشور به رقابت پرداختند.
انتهای پیام
نظرات