• دوشنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 98082012167
  • خبرنگار : 50184

پلمب واحد غیرمجاز تولید روغن از چربی طیور در کرمانشاه

پلمب واحد غیرمجاز تولید روغن از چربی طیور در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه مسئول روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از پلمب یک واحد غیرمجاز تولید روغن از چربی طیور در کرمانشاه خبر داد.

مهدی قنادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: چندی پیش گزارشی مبنی بر فعالیت غیرمجاز یک شرکت تولید روغن از چربی‌های کشتارگاهی و آلایش طیور در جاده سراب نیلوفر که برای واحدهای تولیدی اطراف مزاحمت هایی ایجاد کرده بود، به دادسرای عمومی و انقلاب استان ارجاع شد.

وی تصریح کرد: این شرکت در داخل یک واحد غیرفعال بیسکویت سازی که آن را بصورت استیجاری در اختیار گرفته بود، شبانه مبادرت به تولید روغن از چربی طیور می‌کرد.

مسئول روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه عنوان کرد: هرچند روغن تولیدی این واحد به منظور استفاده در خوراک طیور بکار گرفته می‌شد، اما فعالیت این شرکت مشکلات عدیده‌ای را برای واحدهای تولیدی اطراف از جمله یک شرکت طیور که از واحدهای مادر و تولید کننده جوجه یک روزه گوشتی در استان است، ایجاد کرده بود.

وی تاکید کرد: متاسفانه این واحد تولیدی فعال تولیدکننده جوجه‌های یک روزه گوشتی به دلیل بوی نامطبوع و آلایندگی‌هایی که شرکت غیرمجاز مجاور برای آن بوجود آورده بود، تعطیل شده و 80 نفر از پرسنل آن نیز بیکار شده بودند.

قنادی تصریح کرد: به منظور صیانت از حقوق عمومی و با توجه به غیرقانونی بودن فعالیت واحد تولیدی مذکور جوانب امر کاملا مورد بررسی قرار گرفت و از ادامه فعالیت این شرکت با پلمب آن جلوگیری شد.

وی یادآورشد: تمامی اقلام فاسد کشف شده در این واحد غیرمجاز هم معدوم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha