به گزارش ایسنا، سیدعلی آقازاده در آیین گرامیداشت کتاب، کتابخوانی و کتابدار در استان مرکزی اظهار کرد: استان مرکزی جزو استانهای متوسط در زمینه کتاب و کتابخوانی است و باید این میزان سرانه مطالعه در استان افزایش پیدا کند چراکه استان مرکزی دارای سبقه فرهنگی و تاریخی درخشانی است.
وی افزود: در یک ماه گذشته فعالیتهای خوبی در حوزه کتاب از جمله برگزاری دهمین نمایشگاه کتاب استان صورت گرفت که بیش از یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان کتاب در این نمایشگاه فروخته شد.
استاندار مرکزی تصریح کرد: یکی از وظایف ذاتی مدیریت شهری کمک به فرهنگ و ارتقای فرهنگ شهری است، پس از گذشت ۸ ماه از سال جاری شهرداری اراک هنوز نیم درصد سهم خود را برای کتابخانهها پرداخت نکرده که باید پیگیری و بررسی لازم در این خصوص انجام شود.
آقازاده بیان کرد: یکی از بزرگترین کتابخانههای کشور در اراک در حال ساخت است و با رایزنی با دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور مقرر شد که این نهاد پنج میلیارد تومان و استان مرکزی نیز همین مقدار به این پروژه تزریق کند که امیدواریم تا پایان سال ۹۹ این کتابخانه مرکزی به عنوان یکی از بزرگترین کتابخانههای کشور احداث شود.
وی ادامه داد: دانش اندوزی و کتابخوانی در اسلام از جایگاه والایی برخوردار است، روایتهای گوناگونی از پیامبر اکرم(ص) موجود است که پیروان دین مبین اسلام را به دانشورزی و کتابخوانی سفارش کردهاند.
استاندار مرکزی اضافه کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که میتواند آفت جهل را بزداید مطالعه است و آنچه میتواند شبهههای ذهنی را دفع کند و ایمان و اطمینان را به قلبها بازآورد نیز همین مطالعه و کتابخوانی است.
آقازاده بیان کرد: توسعه علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جوامع حتما در گرو خواندن کتاب است و اهمیت دادن به کتاب و کتابخوانی و ترویج مطالعه از مهمترین راههای توسعه فرهنگی است.
وی ادامه داد: یکی از اساسیترین نهادهای فرهنگساز در امر ترویج کتابخوانی خانواده است، خانوادهها میتوانند با اجرای برنامههایی همچون مطالعه همزمان و بازدید از نمایشگاههای کتاب، در این زمینه موثر باشند.
انتهای پیام
نظرات