• پنجشنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98083019560
  • خبرنگار : 50256

رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان:

باید به فن‌آفرینی و ایجاد ثروت در فعالیت‌های علمی دانشگاه توجه کرد

باید به فن‌آفرینی و ایجاد ثروت در فعالیت‌های علمی دانشگاه توجه کرد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با بیان این‌که جایگاه تولید علم در دانشگاه‌های کشور به برکت سیاست‌گذاری‌های صحیح و اصولی کشور ارتقا یافته است، گفت: اما در کنار پرداختن به تولید علم و توسعه مرزهای دانش، باید به کارآفرینی، فن‌آفرینی و ایجاد ثروت در همه فعالیت‌های علمی دانشگاه توجه کرد.

حسن ولی زاده در نشست تخصصی زمینه‌های کاربردی تولید واکسن‌ها و داروهای نوترکیب در گیاهان با بیان این‌که تمامی مسائل و مشکلات کشور، راهکار علمی دارد، افزود: ایجاد علم، فقط به خاطر مردم و حل مسائل مختلف در حوزه‌های اجتماعی است که در این راستا دانشگاه باید برای تمامی مسائل و مشکلات اجتماعی راهکار ارائه بدهد.

وی با بیان این‌که کشور در شرایط یک جنگ اقتصادی قرار دارد، تاکید کرد: باید از منابع انسانی به صورت همه جانبه و شایسته استفاده کرد؛ هم‌چنین با برنامه ریزی مطلوب در بکارگیری فرهیختگان و نخبگان دانشگاه از طرح‌ها و پروژه‌های فن‌آفرین حمایت کرد که در این راستا باید درآمد و ثروت خود را به دانشگاه گره بزنیم.

ولی زاده در پایان از ابتکار ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری در خصوص توزیع مناسب امکانات و ماموریت‌گرا کردن دانشگاه‌ها و منابع موجود در آن‌ها برحسب تخصص اساتید و تحهیزات دانشگاهی مربوطه تقدیر کرد.

در ادامه دبیر علمی و اجرایی این همایش با بیان این‌که زیست فناوری از مهمترین فناوری‌های پیشرفته است، اظهار کرد: نیازهای کشور به فناوری‌های پیشرفته را باید از طریق توجه به پتانسیل‌های داخل کشور برطرف کرد و در راستای رقابت و کسب سهمیه از بازارهای خارجی نیز اندیشید.

محمد احمدآبادی بیان کرد: استفاده از فرصت‌های اقتصادی، پرهیز از موازی کاری‌ها و تلاش در راستای رفع موانع ایجاد شده از مهمترین اولویت‌های ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه فناوری‌های زیستی است.

وی ادامه داد: این ستاد جهت تسهیل در ارزیابی فعالیت‌های انجام شده توسط دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی_پژوهشی اقدام به تقسیم کار ملی و ماموریت محور نمودن دانشگاه‌ها و مراکز علمی_پژوهشی کرده است.

وی در خصوص اهداف کوتاه مدت و بلند مدت ستاد تشریح کرد: کشت بافت گیاهان چوبی و تولید نهال‌های عاری از بیماری و تولید واکسن‌ها و داروهای نوترکیب در گیاهان زراعی جزو اهداف ستاد از تقسیم کار ملی حوزه زیست فناوری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، نشست تخصصی زمینه‌های کاربردی تولید واکسن‌ها و داروهای نوترکیب در گیاهان با همکاری ستاد فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور جمعی از اساتید، پژوهشگران حوزه علوم تکنولوژی و دانشجویان در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha