قباد پیری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای زراعت چوب فراخوان لازم برای اطلاع رسانی انجام شده و متقاضیان در حال مراجعه به منابع طبیعی برای جذب این سهمیه هستند تا نهال صنوبر را در اسفندماه کشت و غرس کنند.
وی افزود: سال گذشته نیز بیش از ۲۰ هزار اصله نهال صنوبر رایگان در بحث زراعت چوب در شهرستان توسط کشاورزان و متقاضیان در حاشیه زمین ها و حریم اراضی کشاورزی و نیز به عنوان بادشکن به صورت نواری و ردیفی و یا توده ای کشت شد که کشت و غرس این نوع از نهال از نقش مؤثری در زراعت چوب و نیز مقرون به صرفه بودن و درآمدزایی برخوردار است.
پیری در ادامه یادآور شد: اداره منابع طبیعی این شهرستان همه ساله برای جلوگیری از روند تخریب مراتع و از بین رفتن پوشش گیاهی اقدام به کاشت گونه های مرتعی سازگار با محیط به صورت بذرپاشی و بذرکاری می کند که در این راستا مشارکت مردمی نیز تأثیرگذار بوده و امسال هم بیش از ۳۵۰ هکتار بذرپاشی و بذرکاری در مراتع شهرستان انجام گرفت.
وی خاطرنشان کرد: ۱۰۰ کیسه کودپاشی از نوع فسفاته برای افزایش کمی و کیفی علوفه و حفظ آب و خاک با مشارکت شورا و اهالی روستای آهو تپه در این روستا انجام شده که در مراحل پایانی انجام کار قرار دارد.
پیری در ادامه از ایجاد هفت هکتار کمربند حفاظتی در منطقه چهاردولی این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این میزان کمربند حفاظتی در راستای جلوگیری از تجاوز به اراضی ملی و تثبیت مالکیت دولت و کاهش هزینه ها با اعتباری افزون بر ۸۵۵ میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی از اعتبارات سال ۹۷ در منطقه چهاردولی روستای حسن آباد و آهو تپه در سالجاری اجرا شده است.
مدیر اداره منابع طبیعی اسدآباد در پایان خاطرنشان کرد: شهرستان اسدآباد با وسعت ۱۱۹۵ کیلومترمربع دارای ۵۹ هزار هکتار اراضی ملی بوده که از این میزان ۵۳ هزار و ۸۱۹ هکتار به صورت مرتع است.
انتهای پیام
نظرات