• شنبه / ۲ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98090200917
  • خبرنگار : 50310

استاندار لرستان: احزاب اختلاف سلیقه یکدیگر را بپذیرند

استاندار لرستان:
احزاب اختلاف سلیقه یکدیگر را بپذیرند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: احزاب باید یاد بگیرند اختلاف سلیقه یکدیگر را بپذیرند و این موضوع را در جامعه گسترش دهند.

دکتر موسی خادمی در گردهمایی احزاب استان تحت‌عنوان تحزب و توسعه، با اشاره به تشکیل خانه احزاب سیاسی در استان، بیان کرد: خوشحالیم که با شعار «همه زیر یک سقف» به‌دنبال توسعه لرستان هستیم.

وی ادامه داد: برگزاری این سمینار و جلسات این چنینی برای توسعه استان خیر و برکت خواهد داشت.

خادمی با اشاره به این‌که ما جز اولین استان‌ها بودیم که خانه احزاب در آن تشکیل شد، اظهار کرد: اعضای این خانه نشان دادند با نظرات، تفکرات و سلایق مختلف می‌توانند به‌خوبی با هم کار کنند.

استاندار لرستان تأکید کرد: بزرگترین ضعف ما در کشور و در عین حال در استان این است که یاد نگرفتیم با هم گفت‌وگو کنیم و در عین حال به یکدیگر انتقاد کرده و اختلاف سلیقه داشته باشیم.

وی با اشاره به این‌که در حوزه اجتماعی باید منطق فازی را دنبال کنیم، عنوان کرد: اما تفکر صفر و یکی در احزاب حاکم است اینگونه که اگر افراد با ما موافق هستند می‌توان با آن‌ها کار کرد یا اگر با ما مخالف هستند هیچ کاری بلد نیستند که این ضعف در استان‌های کمتر توسعه یافته خود را بیشتر نشان می‌دهد.

خادمی تصریح کرد: رفتارها و فرهنگ‌هایی که در گذشته ما وجود داشته باعث شده رفتارهای صفر و یکی در استان بیشتر باشد.

استاندار لرستان تأکید کرد: احزاب باید یاد بگیرند اختلاف سلیقه یکدیگر را پذیرفته، در کنار یکدیگر قرار گرفته و با هم کار کنند و این موضوع را در جامعه گسترش دهند.

وی با اشاره به این‌که تقویت این روحیه باید از مقاطع پایین‌تر آغاز شود، عنوان کرد: ما باید کارهای مشترک بین احزاب را برجسته کرده و در حد امکان اختلاف‌ها را بپوشانیم.

خادمی تصریح کرد: وحدت پادگانی و مکانیکی مدنظر ما نیست که همه یک‌طور باشند بلکه انتظار این است که در عین اختلافات در کنار یکدیگر باشند.

استاندار لرستان با اشاره به این‌که یکی‌از بزرگ‌ترین ویژگی‌های اصلی حکمرانی خوب پاسخگو بودن در عین هماهنگی بین اختیارات است، بیان کرد: این امر یکی‌از محصولات فرعی احزاب است که بر اصل هم می‌چرب که باید آن را پررنگ کنیم.

وی اضافه کرد: مشکل ما این است افرادی که مسئولیتی را برعهده می‌گیرند پاسخگوی رفتار خود نیستند و کسی در مورد رفتار آن‌ها پاسخگو نیست، لذا باید این نوع نگاه را تقویت کنیم و رقابت‌ها در قالب احزاب شکل بگیرد.

خادمی با بیان این‌که برجسته کردن نقش احزاب در انتخابات مجلس یکی‌از قوانین در اصلاح انتخابات بود که دچار مشکل شده و اجرا نشد، ادامه داد: باید در قوانین نقش احزاب را نهادینه و برجسته کنیم.

استاندار لرستان با اشاره به این‌که زمانی جامعه به رشد و پذیرش رفتارهای حزبی می‌رسد و زمانی یک قدرت و قوانین باید این رفتارها را تحمیل کند، عنوان کرد: شاید در زمان حاضر رشدی در جامعه ایجاد شده باشد و دولت باید اقدام به نهادسازی کند که این دو به هم برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha