لیلا کریمی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با اقدامات انجام شده در زمینه ایجاد شغل برای جوانان، اظهار کرد: اداره ورزش و جوانان امکان ایجاد مستقیم شغل و استخدام را ندارد و استخدام ها مانند سایر سازمانهای دولتی انجام میشود ولی اقداماتی که انجام میدهیم در جهت این است که خود جوانان شروع به کار کنند.
وی تصریح کرد: سال گذشته طبق تفاهمنامهای با صندوق کارآفرینی امید جوانان طرحهای خود را ارائه و پس از بررسی در شورای داوری مبلغ مورد نیاز برای اجرای طرح به صورت وام برای ایجاد کسب و کار یا توسعه کار ارائه میشود. البته تفاهمنامهای نیز با جهاددانشگاهی منعقد شده است که بر اساس آن جوانان در مرکز رشد و شتابدهی کسب و کار حضور یافته و پس از کسب آموزشهای لازم و در اختیار داشتن امکانات کسب و کار خود را آغاز میکنند.
این مسئول افزود: ادارهکل ورزش و جوانان از رویدادهای استارتاپی حمایت میکند و در نهایت سیاست این ادارهکل در زمینه اشتغال، مسائل آموزشی و حمایتی است.
کریمی بیان کرد: بر اساس برنامهریزی طرح سربازمهارت به مرحله اجرا درآمده و مجری این طرح نیز جهاددانشگاهی است و بر اساس برنامهریزی هر سرباز 80 ساعت آموزشهای لازم را دریافت میکند که شامل 32 ساعت مهارتهای زندگی و 48 ساعت مهارتهای عمومی کسب و کار میشود. سعی بر این است که در این طرح آموزش ایدهپروری، ثبت اختراع یا برندی که تولید میشود و بازاریابی و ... و مهارتهای کلی که این جوانان برای شروع هر کسب و کاری ارائه شود.
وی افزود: امسال طرحهای دیگری همچون طرح هدایت شغلی اجرا میشود که طی آن 50 جوان که نیاز به مشاوره شغلی داشتند بهصورت رایگان به یکی از مراکز مشاوره شغلی که طرف قرارداد است ارجاع داده میشوند تا خدمات مشاورهای دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات