• چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98091309341
  • خبرنگار : 50034

یک مسئول خبر داد

ایجاد ۲۰۰۰ شغل گلخانه‌ای در همدان

ایجاد ۲۰۰۰ شغل گلخانه‌ای در همدان

ایسنا/همدان مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از احداث ۷۰ هکتار گلخانه در سالجاری خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی شده در سالجاری حدود ۷۰ هکتار گلخانه در سطح استان ایجاد شود.

حجت الله شهبازی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا پایان سال گذشته سطح گلخانه‌های استان همدان ۱۰۷ هکتار بوده که برای ۱۲۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم داشته است.

وی تصریح کرد: از ۷۰ هکتار گلخانه پیش بینی شده برای امسال تا کنون ۳۰ هکتار محقق شده و چیزی حدود ۶۰ هکتار برای عقد قرارداد در بانک های عامل استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه سالانه شش هکتار گلخانه در ۱۵ سال گذشته در استان ایجاد شده است، یادآور شد: با اضافه شدن ۷۰ هکتار سطح گلخانه‌های استان به ۱۷۷ هکتار خواهد رسید که نزدیک به ۲۰۰۰ شغل در استان ایجاد خواهد شد.

شهبازی با اشاره به اینکه تا پایان سال ۹۷ تولیدات گلخانه‌ای استان همدان ۳۷ هزار تن بوده است، خاطرنشان کرد: با ایجاد ظرفیت جدید گلخانه‌ای در استان میزان تولید محصولات گلخانه‌ای به ۶۷ هزار تن خواهد رسید.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان بیان کرد: بیشترین مساحت گلخانه‌ها در شهرستان همدان قرار دارد به طوریکه از ۱۰۷ هکتار گلخانه موجود در استان ۳۴ هکتار مربوط به شهرستان همدان است.

وی افزود: در حال حاضر ۱۴ مجتمع گلخانه‌ای با بیش از ۴۲۰ هکتار مساحت در استان درحال اجراست که با ساخت این تعداد مجتمع های گلخانه ای استان به ۱۷ مجتمع خواهد رسید.

شهبازی با بیان اینکه بیشترین محصولات گلخانه ای استان خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، بادمجان و گل شاخه بریده است، یادآور شد: ۶۰ درصد محصولات گلخانه‌ای استان مربوط به گوجه فرنگی، ۲۰ درصد خیار و ۱۰ درصد مربوط به سایر محصولات است.

تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در استان همدان

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ  خوراکی در استان همدان، اظهار کرد: در سال گذشته ۲۵۰۰ تن به تولید سالانه استان اضافه شد و در پایان امسال نیز تولید استان باید به ۳۹۰۰ تن برسد.

وی با تأکید بر اینکه در استان همدان ۹ واحد بزرگ تولید قارچ خوراکی  وجود دارد، عنوان کرد: علاوه بر واحدهای بزرگ واحدهای کوچک مقیاس و خانگی نیز ایجاد شده به طوریکه از ۳۵۰۰ تن تولید استان نزدیک به ۱۰۰۰ تن در واحدهای کوچک و خانگی بوده است.

شهبازی ادامه داد: از ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی تولید شده در استان ۲۷۰۰ تن در واحدهای بزرگ و ۹۰۰ تن در واحدهای کوچک بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha