• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 98091712580

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس:

منطقه ویژه اقتصادی لامرد فرصتی برای رونق تولید است

منطقه ویژه اقتصادی لامرد فرصتی برای رونق تولید است

ایسنا/فارس رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس با تاکید بر اینکه رویکرد دولت استفاده از حداکثر ظرفیت بخش خصوصی است، گفت: بهترین فرصت های سرمایه گذاری پیش رو سرمایه گذاران بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد قرار دارد و در آینده ای نزدیک این منطقه نقش برجسته‌ای در افزایش ظرفیت تولید داخلی خواهد داشت.

حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس یکشنبه ۱۷ آذر در بازدید از صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، گفت: سیاست دولت در ایجاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و تسهیل شرایط سرمایه گذاری و ایجاد مشوق ها و معافیتها، جهت گسترش سرمایه گذاری در این مناطق می باشد و دولت با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی تلاش دارد تا از حداکثر توان بخش خصوصی در تقویت تولید داخلی استفاده کند.

نوروزی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی دولت در مسیر جذب و هدایت سرمایه ها به منظور تقویت تولید داخلی است، گفت: با توجه به مزیت‌ها و منابع عظیم انرژی در شهرستان لامرد و دسترسی این منطقه به بنادر تخصصی و باتوجه به ارتقاء فرودگاه لامرد و معادن غنی موجود در این منطقه، فرصت مناسبی در دسترس سرمایه‌گذاران قرار دارد.

وی افزود: بااستقرار صنایع بزرگ، منطقه ویژه اقتصادی لامرد در آینده ای نزدیک؛ نقش برجسته ای در ارتقاء کیفی و افزایش ظرفیت تولید داخلی خواهد داشت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس از تمام ظرفیت ها و ساز و کارهای قانونی برای تسهیل شرایط برای حضور سرمایه گذاران مختلف در این کانون صنعتی استفاده خواهد کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس با اشاره به فراهم بودن زیرساخت‌های سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، افزود: دولت با برنامه ریزی مناسب می‌تواند در شرایطی که بودجه دولتی با محدودیت همراه است، از ظرفیت‌ها و مزیت های فراوان در منطقه ویژه اقتصادی لامرد برای گسترش سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده کند که در این راستا با اختصاص بودجه، اگرچه دولت تاکنون اهتمام مناسبی برای ارتقاء زیرساخت‌ها و امکانات زیربنایی در این منطقه داشته است.

نوروزی خاطرنشان کرد: درحال حاضر سرمایه گذاری های گسترده ای در منطقه ویژه اقتصادی لامرد انجام شده است که با بهره برداری از کارخانه آلومینیوم با سرمایه گذاری ۱.۲ میلیارد دلار، فرصت‌های ویژه‌تری برای سرمایه گذاری در صنایع پایین دست فراهم می‌شود که با رشد و توسعه این منطقه،  نرخ بیکاری کاهش می یابد و رونق صادرات از گمرک این منطقه را  شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha