سردار عزیزاله ملکی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: مشاوره، فرآیندی است که از طریق آن به اشخاص کمک میشود که اهداف خود را مشخص کنند، تصمیمگیری مناسب داشته و مسائل فردی، اجتماعی و تحصیلی خود را حل کنند.
این مقام ارشد انتظامی، خدماتی که به صورت رایگان در مرکز و دوایر مشاوره کلانترهای استان ارائه میشود را شامل مشاوره خانوادگی، فردی، تربیتی، تحصیلی، روانی، شغلی، اقتصادی، ازدواج، تحصیلی، حقوقی و روانسنجی اعلام کرد و افزود: هدف از تاسیس مراکز مشاوره ایجاد رابطه نزدیک و صمیمی همراه با اعتماد بین مردم و پلیس، شناسایی ریشهها و زمینههای بروز رفتارهای ناهنجار و بزهکارانه، کاهش بار انتظامی و قضائی پلیس و کاهش مشکلات اجتماعی مردم است.
سردار ملکی با بیان اینکه در هشت ماه نخست سال جاری ۷۴۰۱ نفر به مرکز و دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریهای سطح استان مراجعه کردهاند، تصریح کرد: از این تعداد، ۱۵۹۷ نفر به مرکز مشاوره و ۵۸۰۴ نفر نیز به دوایر مشاوره کلانتریها مراجعه کرده و از خدمات مشاوره رایگان بهرهمند شدهاند.
وی تصریح کرد: از بین مراجعان، ۳۳۴۱ نفر به عنوان شاکی و یا پرونده ارجاعی از دستگاه قضائی یا یگانهای انتظامی و ۲۴۶۳ نفر نیز به صورت خود معرف و بدون شکایت از فردی خاص و برای دریافت خدمات مشاورهای به این دوایر مراجعه کردهاند.
این مقام ارشد انتظامی اظهار کرد: با تلاش کارشناسان مشاوره و مددکاری انتظامی استان از ۳۳۴۱ پرونده ارجاعی، ۲۴۵۶ پرونده معادل ۷۳ درصد پروندهها به صلح و سازش منجر شده است.
سردار ملکی بیان کرد: مشکلات خانوادگی با ۴۴ درصد، مشاوره پیش از ازدواج با ۱۲ درصد، مشکلات تربیتی با ۱۱ درصد، مشاوره فردی با ۱۰ درصد، مشکلات روانی با ۹ درصد، مشاوره تحصیلی با درصد و مشکلات مربوط به حوزه اجتماعی و شغلی با ۶ درصد، بیشترین میزان مراجعان به مرکز و دوایر مشاوره را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام
نظرات