• چهارشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98092015231
  • منبع : نمایندگی همدان

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا:

سهم همدان در تولید مقالات علمی کشور ۲.۴ درصد است 

سهم همدان در تولید مقالات علمی کشور ۲.۴ درصد است 

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا اعلام کرد: سهم استان همدان در تولید مقالات علمی کشور ۲.۴ درصد است که با توجه به سهم دو درصدی استان از جمعیت کشور می‌توان گفت رشد علمی در همدان قابل توجه است. 

دکتر یعقوب محمدی‌فر چهارشنبه ۲۰ آذر در آیین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری استان همدان، با اشاره به اقدامات ستاد اجرایی هفته پژوهش اظهار کرد: هفته پژوهش و گرامیداشت این مناسبت نیازمند تشکیل هفت کمیته بود که پیکره علمی، اجرایی و پژوهشی استان یکپارچه و هماهنگ در مدیریت برنامه‌های آن پیش رفتند.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ بوعلی سینا در مقام کمیته انتخاب پژوهشگران ۲۷ نفر از ۷۰ پرونده واصله را به‌عنوان پژوهشگران برتر معرفی کرد، افزود: در بین دستگاه‌های اجرایی از ۱۷ دستگاه، ۴۰ پرونده دریافت شد و در بین فناوران ۱۰ فناور برتر و چهار واحد تحقیق از بین ۵۸ پرونده واصله برگزیده شدند.

وی ادامه داد: طی بررسی شرایط کشور در ۱۵ سال گذشته محرز شد سال گذشته رتبه ۱۶ و امسال از رتبه ۱۵ تولید علم در دنیا برخورداریم که تولید ۵۷۱ هزار و ۷۸۴ مقاله علمی کشور گواه این مدعاست.

وی اضافه کرد: در لیست یک درصد ISI نام شش نفر از اساتید دانشگاه‌های استان به چشم می‌خورد که این نشان از پویایی علم در استان همدان دارد و وجود ۵۵ هزار دانشجو و ۲۰۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های استان تأیید دیگری بر این امر است.

محمدی‌فر به جایگاه استان همدان در ISI اشاره و بیان کرد: دانشگاه بوعلی با ۵۸۶ مدرک در بالاترین رده دانشگاهی استان ایستاده اما سرانه تولید مقاله نسبت به اعضای هیئت علمی، در دانشگاه صنعتی با میانگین ۱.۸۵ درصد بالاتر از دیگر دانشگاه‌های استان است.

وی همچنین از فعالیت ۵۱۰ آزمایشگاه در سطح استان خبر داد و متذکر شد: این آزمایشگاه‌ها باید به شبکه شهاب متصل شوند و از خرید تجهیزات موازی در آزمایشگاه‌ها اجتناب شود.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا خاطرنشان کرد: در استان همدان ۲۶۱ واحد فناور فعال هستند که طی سال ۹۷، افزون بر ۵۲ میلیارد تومان فروش محصول داشته‌اند و ۳۴ شرکت دانش‌بنیان استان نیز به میزان ۲۶ میلیارد تومان فروش داشته‌اند و برای ۳۸۸ نفر اشتغال ایجاد کردند که با توجه به ظرفیت دانشگاه‌های استان به‌نظر می‌رسد این آمار مناسب نیست.

وی در پایان تأکید کرد: دانشگاه‌های باید به فکر حذف دیوارهای بین خود باشند؛ در وهله نخست دیوارهای فیزیکی و در وهله بعد دیوارهای فکری و معنوی باید از میان برداشته شود تا دانشگاه بخشی از جامعه و جامعه بخشی از دانشگاه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha