• شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98092317020
  • منبع : نمایندگی سمنان

استاندار سمنان تاکید کرد:

لزوم کاهش معارضات پروژه‌ها با مطالعات اجتماعی و فرهنگی

لزوم کاهش معارضات پروژه‌ها با مطالعات اجتماعی و فرهنگی

ایسنا/سمنان استاندار سمنان بر ضرورت کاهش معارضات پروژه‌ها از طریق مطالعات اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد.

علیرضا آشناگر در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با بیان اینکه اکثر پروژه‌ها در استان نیاز به مطالعات اجتماعی و فرهنگی دارد اظهار کرد: باید به این ‌مهم به صورت ویژه توجه شود تا معارضات اجتماعی فرهنگی در این حوزه کاهش یابد.

وی با اشاره به اهمیت ایمن‌سازی محورهای ارتباطی خاطرنشان کرد: انسان جزئی از اکوسیستم زیستی است که باید مورد توجه قرار بگیرد؛ در ‌بحث ضرورت احداث مسیرهای ارتباطی، انسان‌ها و حفظ جان آنها در کنار مسائل زیست‌محیطی باید مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار سمنان از راه‌ها به عنوان شریان‌های حیاتی اقتصادی استان نام برد و افزود: توجه به راه‌های ارتباطی بر اقتصاد استان تاثیر جدی دارد.

وی از دو کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب به عنوان ظرفیت های مهم استان نام برد و با اشاره به نقش مهم نمایندگان در پیگیری پروژه‌های ارتباطی اضافه کرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ، پیگیری‌های جدی برای به سرانجام رساندن این پروژه‌ها انجام دادند.

این مقام ارشد اجرایی با بیان اینکه حل مشکلات موجود در پروژه‌های راه‌سازی، باید در دستور کار قرار بگیرد گفت: اداره کل راه و شهرسازی استان که شهرستان های سمنان، دامغان، گرمسار، سرخه، آرادان و مهدیشهر و اداره کل راه وشهرسازی شرق استان که شهرستان های شاهرود و میامی را تحت پوشش قرار می دهند و همچنین اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای که مسئولیت استانی دارد، از ظرفیت بسیار خوب استان هستند.

وی بر لزوم هماهنگی بین‌دستگاهی در استان تاکید و خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم از ظرفیت یک پروژه استفاده کرده و پروژه‌های دیگری را نیز در قالب آن اضافه کنیم می‌توانیم از این رهگذر به افزایش ظرفیت اعتباری پروژه‌ها کمک کنیم.

آشناگر بر ضرورت ارتقاء سطح نظارت‌ها تاکید و اضافه کرد: همچنان که باید به پیشرفت فیزیکی و ریالی پروژه‌ها توجه جدی داشت باید نظارت ها بر کیفیت انجام امور نیز همواره در دستور کار باشد.

استاندار سمنان از دستگاه های اجرایی و فرمانداران هشت‌گانه استان خواست از ظرفیت نمایندگان برای جذب اعتبارات ملی به صورت ویژه استفاده کنند.

وی با بیان اینکه پیگیری‌ها سبب تسهیل در جذب اعتبارت، می‌شود اظهار کرد: باید نظارت لازم بر اقدامات کیفی پروژه‌ها به صورت ویژه انجام گیرد، نباید در اجرای پروژه ها کیفیت فدای سرعت شود هرچند که پروژه‌ها باید بر اساس زمانبندی تعیین شده اجرا شوند.

آشناگر از جذب 95درصدی اعتبارات پروژه های دور اول سفر رئیس‌جمهوری به استان خبر داد و گفت: برای دور دوم سفر نیز  ۳۱۹ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده که دستگاه‌های اجرایی باید تلاش کنند تا این اعتبارات جذب و عملیات اجرایی پروژه‌ها شروع شود.

آشناگر با بیان اینکه دستگاه های اجرایی زمانی‌که اعتبار ابلاغ شد، باید تمام توان خود را برای جذب آن به کار بگیرند ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که بودجه عمومی زیاد نبوده و منابع درآمدی دولت قلیل است و بر اساس این‌ منابع اعتبارات ابلاغ می شود،.

وی با بیان اینکه اکثر پروژه‌ها در استان نیاز به مطالعات اجتماعی و فرهنگی دارد افزود: باید به این ‌مهم به صورت ویژه توجه شود تا معارضات اجتماعی فرهنگی در این حوزه کاهش یابد.

استاندار سمنان با بیان اینکه سال گذشته ۱۹ میلیارد تومان حقوق دولتی از معادن به خزانه واریز شده افزود: این 19 میلیارد تومان در اختیار وزیر صمت است و نیاز به مصوبه دارد تا با اعطای حقوق دولتی و بازگشت این اعتبار به استان برای ایجاد زیرساخت‌های معدنی استان هزینه شود.

وی با اشاره به توانمندی بالای این استان در بخش معدن خاطرنشان کرد: اگر زیرساخت های معادن ما در استان تامین شود، معادن به سمت فرآوری حرکت کرده و در توسعه اقتصادی استان بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha