جواد جعفری در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: اگر قانون شهرداریها بازنگری و اصلاح شود نه تنها برای اعتبار با مشکل مواجه نیستیم بلکه آنقدر اعتبار خواهیم داشت که اضافه هم خواهیم آورد؛ ضعف در قانون است و هنوز قوانین مربوط به 1337 و 1346 اجرا میشود؛ متاسفانه در حوزه درآمدی به شدت ضعف قانونی داریم، برای رفع این مشکلات باید مدیریت واحد شهری اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: باید بسیاری از منابع و تصمیمات در حوزه شهری در اختیار شهرداری باشد، به دلیل برخی مشکلات مجبور هستیم با شهر فروشی، شهر را اداره کنیم، اما تا چه زمانی میخواهیم این روش را ادامه دهیم، سرانجام روزی شهر با ساخت و ساز اشباع خواهد شد.
جعفری اظهار کرد: شهرداریهای کوچک از جمله فیضآباد مجبور هستند برای کسب درآمد اقدام به شهر فروشی از جمله فروش تراکم کنند که در آینده مشکلات جدی به وجود خواهد آمد و شهر از ساخت و ساز اشباع میشود.
شهردار فیضآباد افزود: باید در حوزههای مختلف عوارض را متغیر تعریف کنیم، عوارض موجود جوابگو نیست؛ با توجه به اینکه نگاه مردم به دستگاه اجرایی دولتی است و توقع دارند بدون هزینه و رایگان خدمات ارائه دهیم ولی باید بپذیرند بخشی از هزینههای شهرنشینی باید توسط شهروندان تامین گردد.
وی مطرح کرد: برای درآمد پایدار چند دکه و مغازه باید داشته باشیم و یا شهر بفروشیم، این درآمدهای ناقص جوابگو نیستند باید به سمت مدیریت واحد شهری حرکت کرد.
جعفری گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید بیشتر به شهرداریها کمک کنند؛ اینکه دولت ماهیانه کمک ناچیز اعتباری به شهرداریها داشته باشد، فقط به صورت مسکن است و کارگشا نیست.
وی اظهار کرد: باید برای رفع مشکلات شهرداریها تصمیم جدی گرفته شود؛ به رغم اینکه قرار است شهر توسط شهرداری اداره شود اما وقتی خود شهرداری در مسائلش مشکل دارد، چگونه میتواند خدمات ارائه دهد و در جامعه نشاط و امید ایجاد کند.
شهردار فیضآباد عنوان کرد: اگر بخواهیم خدمات خوبی ارائه دهیم، باید تغییر نگاه جدی در حوزه شهرداریها اتفاق بیفتد.
انتهای پیام
نظرات