سید امیر مرتضوی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: یکی از سیاستهای راهبردی در قوه قضائیه و دادگستری کل استان خراسان رضوی توجه و اهتمام ویژه به حوزه حمایت قضایی از سرمایهگذاری مشروع است.
وی ادامه داد: بازدیدهای میدانی از واحدهای تولیدی و صنعتی یکی از اولویتهای دستگاه قضایی است، در جلساتی که با فعالان حوزه تولید، صنعت و کارآفرینی برگزار میشود مسائل و مشکلات مختلف در حوزههای بانکی، مالیات، تامین اجتماعی و شرکتهای خدماتی آسیبشناسی میشود و تلاش بر این است تا در سطح استان رفع گردد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی اظهار کرد: تاکنون در دادگستری کل استان از تعطیلی 180 واحد و بیکار شدن بسیاری از کارگران که جرائم و ناهنجاریهای اجتماعی را در پی داشت، جلوگیری شده است.
وی گفت: تلاش میشود با برگزاری جلسات و مدیریت مسائل تا حد ممکن پرونده قضایی در حوزه صنعت و کارآفرینی تشکیل نشود، در کنار ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، جلسات کمیسیون صیانت از قوانین و مقررات و کمیسیون پیشگیری از بحران واحدهای تولیدی به صورت مستمر و گاه مشترک برگزار میشوند.
مرتضوی افزود: آسیبشناسی کلی یکی از اقداماتی است که در شهرکهای صنعتی توسط دستگاه قضایی برای واحدهای تولیدی انجام میشود، رفع مشکلات واحدهای تولیدی در این جلسات که توام با ارائه راهکار هستند در سطح استان و ملی به طور ویژه مورد پیگیری قرار میگیرند.
وی مطرح کرد: موضوعاتی مانند بانکها، تامین اجتماعی، مسائل مالیاتی و شرکتهای خدماتی از جمله مشکلات مطرح شده از سوی واحدهای تولیدی هستند که تلاش میشود با پیگیری و رفع آنها شرایط بهتری را برای واحدهای تولیدی فراهم کنیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی گفت: تلاش میشود در قالب یک کمیته تملک که با محوریت دبیر کمسیون هماهنگی بانکها تشکیل میشود بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم تا واحد تولیدی تعطیل شده یا نیمه فعال به شرایط اولیه بازگردد.
وی بیان کرد: برای فعال شدن واحدهای تعطیل یا نیمه تعطیل شرایط مختلفی وجود دارد، اینکه به سرمایهگذار جدید و یا به شرط تملیک و به صورت اجارهای به خود فرد واگذار شود که از این طریق تاکنون 185 واحد تولیدی را توانستیم با کمک فرمانداری، استانداری و سایر دستگاهها به چرخه تولید برگردانیم.
انتهای پیام
نظرات