• چهارشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98092720962
  • خبرنگار : 50210

استاندار مرکزی عنوان کرد:

عملکرد قابل قبول هیات‌های اجرایی استان/قطع اینترنت مانوری برای ارزیابی توانمندی دستگاه‌ها بود

عملکرد قابل قبول هیات‌های اجرایی استان/قطع اینترنت مانوری برای ارزیابی توانمندی دستگاه‌ها بود

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: با اصلاح قیمت سوخت برای چند روز اینترنت در استان مرکزی به مانند دیگر نقاط کشور قطع بود و همین امر فرصتی شد تا دستگاه‌های اجرایی مورد ارزیابی قرار بگیرند.

سید علی آقازاده عصر چهارشنبه در شورای پدافند غیرعامل استان در استانداری با اشاره به اینکه برگزاری رزمایش و مانور در واقع تمرین‌های کاری برای ارزیابی میزان آمادگی دستگاه‌های اجرایی است، افزود: وقوع سیل ابتدای بهار در کشور در واقع مانوری طبیعی بود که با حضور دستگاه‌های اجرای و همکاری مردم به خوبی به انجام رسید.

وی با اشاره به اصلاح قیمت سوخت در کشور بعنوان مصداق یک مانور در کشور، افزود: با اصلاح قیمت سوخت برای چند روز اینترنت در استان مرکزی به مانند دیگر نقاط کشور قطع بود و همین امر فرصتی شد تا دستگاه‌های اجرایی مورد ارزیابی قرار بگیرند و خوشبختانه طی یکی دو روز اول قطع اینترنت در این دستگاه ها همه خدمات نیازمند به اینترنت بدون نت انجام و کمبودها به سرعت رفع شد.

استاندار مرکزی با بیان اینکه رخدادهای طبیعی و غیرطبیعی در کنار تهدیداتی که ممکن است به دنبال داشته باشند(وقوع سیل و زلزله) می‌تواند فرصتی برای ارزیابی توانمندی‌ها باشد. استان مرکزی استانی ویژه و دارای مجتمع‌های بزرگ ملی و صنعتی است که باید هر روز آمادگی لازم برای وقوع هر رخدادی در آن وجود داشته باشد و در کنار آن باید تجربه‌ها جمع‌آوری شود تا در صورت نیاز برای آینده مورد استفاده قرار گیرد.

وی در ادامه این جلسه به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: شب گذشته با بررسی صلاحیت کاندیداهای مجلس شورای اسلامی اولین مرحله عملیاتی پشت سر گذاشته شد و وارد مرحله جدید شدیم.

آقازاده بیان کرد: برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی ۳۸۸ نفر در استان مرکزی ثبت نام کردند که از این تعداد ۸ نفر انصراف دادند، ۲۳ نفر رد صلاحیت شدند و صلاحیت مابقی ثبت‌نام‌کنندگان تایید شد.

وی با بیان اینکه میزان افراد رد صلاحیت شده کمتر از ۶ درصد است، افزود: مسلما با توجه به اینکه شمار ثبت نام کنندگان برای شرکت در انتخابات در سال ۹۸ نسبت به سال ۶۴(دوره دهم مجلس) ۱۳ درصد افزایش یافته است میزان رد صلاحیت شدگان نیز حدود ۲ درصد افزایش یافت.

استاندار مرکزی به عوامل اجرایی انتخابات گفت: گزارشات تایید نشده و ضدونقیضی در خصوص حضور برخی از مدیران در برخی محافل مطرح می‌شود، لازم است فرمانداران با جدیت بالا در شهرستان‌ها نظارت کنند که از امکانات و اختیارات دولت له یا علیه کاندیداها استفاده نشود و بهانه دست کسی داده نشود. مسلما اگر مردم بدانند که مسئولان قانون و شرایط انتخابات را رعایت می‌کنند اعتماد کرده و مشارکت حداکثری را شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه بیشترین رد صلاحیت با ۷ نفر در حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان و کمترین میزان با یک نفر در حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه انجام شده است، گفت: با توجه به فضای هیات اجرایی که متفاوت از دوره‌های قبل است و با توجه به بررسی های محلی داوطلبان به نظر می رسد عملکرد هیات های اجرایی مطلوب بوده است.

آقازاده اضافه کرد: افراد رد صلاحیت شده می توانند شکایت خود را اعلام کنند و هیات نظارت نیز اعتراضات را بررسی می کند تا حق کسی تضییع نشده باشد و امیدواریم که شادابی و نشاط در این دوره از انتخابات بیش از گذشته باشد و مسئولان نیز با نظارت کافی مُر قانون را اجرایی کنند.

در این جلسه دکتر سید محمد جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به شرایط احداث بیمارستان سوانح سوختگی و پرتوی گفت: این بیمارستان تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که به دلیل کمبود منابع مالی پروژه به تعطیلی کشیده شد، اما با پیگیری استاندار مرکزی مقرر شد کار ساخت با همکاری سازمان انرژی اتمی ادامه یابد و هزینه بیمارستان توسط این سازمان تامین شود تا در سال آینده به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha