• سه‌شنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 98101007710

مدیرکل منابع طبیعی استان فارس اعلام کرد:

اجرای ۲۸۰۰ پروژه آبخیزداری در استان فارس

اجرای ۲۸۰۰ پروژه آبخیزداری در استان فارس

ایسنا/فارس مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس از اجرایی شدن ۲۸۰۰ پروژه آبخیزداری تاکنون در سراسر این استان، گفت: اعتبار مصوب صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح‌های آبخیزداری امسال ۶۷ میلیارد تومان است.

شهرام منتصری سه شنبه ۱۰ دی در جلسه شورای هماهنگی معاونین و مدیران کل سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ضمن ارائه گزارشی از وضعیت عرصه‌های منابع طبیعی استان و اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف این مجموعه گفت: طی سال‌های اخیر با حمایت خیرین و مساعدت نیک ‌اندیشان فارس بخشی از اهداف این مجموعه محقق شده و شاهد حفظ و توسعه منابع طبیعی و به دنبال آن کاهش مشکلات ناشی از آسیب‌های وارده به این عرصه‌ها بوده‌ایم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آبخیزداری فارس، منتصری با اشاره به اجرای ۲۸۰۰ پروژه آبخیزداری در فارس گفت: خوشبختانه با بهره‌گیری از تمام پتانسیل‌های موجود به‌ویژه توان خیرین و دوستداران منابع طبیعی در راستای حفظ و توسعه عرصه های منابع طبیعی، گام های بلندی برداشته شده است.

وی میزان اعتبارات مصوب امسال صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های آبخیزداری در فارس را ۶۷۰  میلیارد ریال عنوان و اضافه کرد: این میزان اعتبار در مقایسه با سال گذشته ۲ برابر شده است و امیدواریم همه این اعتبارات تا پایان سال جذب شده و تخصیص یابد. 

مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری فارس همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده برای حفظ و حراست از عرصه‌های طبیعی در فارس، گفت: اجرای پروژه جنگلکاری در ۲۷۰ هکتار از اراضی ملی، اجرای ۴۱ پروژه آبخیزداری، اجرای طرح کاداستر در ۹۰۰ هزار هکتار از عرصه های طبیعی، تفسیر عکس های هوایی و استعداد یابی و تخصیص اراضی برای اجرای پروژه های مختلف کشاورزی، دامداری و صنعتی، اقدام برای کاهش سطح آتش سوزی در عرصه های جنگلی و مرتعی و نیز تلاش برای تغییر معیشت ساکنین اراضی جنگلی با ایجاد مشاغل جایگزین، نصب و توزیع آبگرمکن های خورشیدی در مناطق جنگلی و اجرای کمربند حفاظتی بخشی از این اقدامات است.

منتصری خاطرنشان کرد که بیشتر فعالیت‌های انجام شده در این بخش با تعامل خوب مسئولان و بهره گیری از ظرفیت نهادها و تشکل‌های مردمی محقق شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز با تاکید بر افزایش نظارت‌ها در سطوح مدیریتی و استفاده از توان نیروهای باتجربه زیر مجموعه های این سازمان، گفت: با بهره گیری از تمام ظرفیت ها برای پویایی مقوله آموزش و فرهنگ سازی می توان شاهد توسعه پایدار در عرصه‌های طبیعی استان بود.

محمدمهدی قاسمی با اشاره به ظرفیت جوامع محلی و تشکل‌های مردمی در حفاظت از عرصه های طبیعی، گفت: همکاری و مشارکت تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد، بویژه در اجرای طرح های حفاظت مشارکتی مانند پیشگیری از وقوع آتش سوزی و جلوگیری از تخریب و کاشت در زیراشکوب درختان جنگلی، بسیار موثر بوده است.

او با بیان اینکه اجرای طرح های آبخیزداری به دلیل گستردگی اثرات و کم هزینه بودن بیش از سایر طرح‌های منابع طبیعی اهمیت دارد، لزوم استفاده از توان خیرین و حمایت از طرح‌های سرمایه‌گذاری را یادآور شد و گفت: امیدواریم با اجرای برنامه‌های آبخیزداری و گسترش همکاری با خیرین آبخیزدار، به ویژه در مناطق محروم شاهد پویایی عرصه‌های طبیعی باشیم.

قاسمی با اشاره به وظایف و ماموریت‌های حوزه روابط عمومی در دوایر تابعه جهادکشاورزی، لزوم اطلاع رسانی مطلوب و گسترده را یادآور شد و نقش مجموعه روابط عمومی را در سازمان جهادکشاورزی حساس و تاثیرگذار توصیف کرد.

حجت‌الاسلام قائمی نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی فارس نیز در این جلسه موفقیت در عرصه منابع طبیعی را مستلزم ارتباط و تعامل ویژه با مردم عنوان کرد و گفت: با فرهنگ سازی و فعالیت بیشتر با تشکلها و مردم بهتر می توان به حفاظت از منابع طبیعی و جنگل‌ها امیدوار بود. 

علیرضا واحدی‌پور رئیس روابط عمومی جهادکشاورزی فارس با ارائه گزارشی از اطلاع‌رسانی در بخش‌های مختلف این سازمان، روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری فارس را به واسطه اطلاع‌رسانی و تعامل با رسانه‌ها، برتر اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha