• سه‌شنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۸ / ۲۳:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98102419204
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

بخشدار مرکزی کاشمر مطرح کرد؛

صدور پروانه کسب توسط اتاق اصناف کاشمر برای برخی صنوف متخلف

صدور پروانه کسب توسط اتاق اصناف کاشمر برای برخی صنوف متخلف

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار مرکزی کاشمر گفت: اتاق اصناف کاشمر برای صنوفی که تخلف کرده و در باغات اقدام به تشکیل سفره‌خانه و یا مکانی را برای جمع‌آوری ضایعات ایجاد کرده‌اند، پروانه کسب صادر می‎کند در صورتی که این اقدام تخلف محسوب می‎شود.

سعید چیتی در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی که سه‌شنبه 24 دی‌ماه برگزار شد، بیان کرد: براساس ماده 80 اتاق اصناف فقط برای صنوف با کاربری‌های کارگاهی، صنعتی و تجاری می‎تواند پروانه صادر کند اما گاه برای کسب درآمد بدون اینکه به فکر حفظ فضای سبز باشند برای صنوف متخلفی که در باغات فعالیت دارند، پس از اینکه هزینه‎ها را پرداخت می‎کنند؛ پروانه کسب‎ صادر می‎شود.

وی عنوان کرد: اتاق اصناف برای حداقل 10 قصابی در روستاها از جمله روستای فروتقه که در خانه مسکونی فعالیت دارند و فقط یک درب به خیابان بازکرده‌‎اند، بدون رعایت مسائل بهداشتی پروانه کسب صادر کرده است. اتاق اصناف باید به قوانین احترام بگذارد، نباید برای کسب درآمد برای هر فرد متخلفی پروانه کسب صادر شود.

فعالیت سفره‎خانه‎ها در بستر رودخانه

در ادامه رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کاشمر در خصوص سفره‌خانه‌های شهرستان گفت: برخی افراد در بستر رودخانه اقدام به ایجاد سفره‎خانه نموده‌اند که به بحران تبدیل شده است.

محمدرضا پورکاویان افزود: باتوجه به اینکه ایجاد هرگونه واحد صنفی در بستر رودخانه و مسیل‎ها ممنوع بوده در این خصوص اخطاریه‎هایی صادر شده اما اینکه چند نفر به اخطاریه‎ها توجه داشته‎اند از سوی اتاق اصناف گزارش نشده است.

وی بیان کرد: یکی از تالارهای مسیر جاده کوهسرخ مراسم مختلفی را  برگزار می‎کند اما هیچ گونه پروانه‌ای برای فعالیت ندارد، قطعأ این باغ ویلا یک شبه احداث نشده که اکنون منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت معترض فعالیتش هستند، اگرچه از همان ابتدا مطلع ساخت و ساز و فعالیت آن بودند ولی جلوی ساخت و ساز را نگرفتند.

مسلم ساقی فرماندار کاشمر نیز گفت: برای تعیین وضعیت فعالیت سفره‌خانه‎ها باید کمیته‎ای با مسئولیت معاونت سیاسی فرمانداری و دستگاه‌های متولی تشکیل و اقدامات لازم صورت گیرد.

بازیافت زباله توسط افراد متفرقه

در این جلسه همچنین معاون خدمات شهری شهرداری کاشمر در خصوص وضعیت زباله‎های شهرستان که روزانه بیش از 60 تن تولید می‎شود، بیان کرد: براساس طرح مدیریت جامع پسماند که به تصویب استانداری نیز رسیده کاشمر به عنوان شهر معین معرفی گردید، براساس این طرح شهرهای اطراف باید زباله‌هایشان را به زباله‌گاه کاشمر انتقال دهند.

علی صمیمی اظهار کرد: در آینده زباله‎گاه کاشمر به عنوان زباله‎گاه مرکزی خواهد بود تا میزان تناژ زباله‎ها به 200 تن برسد، اگر شهرهای اطراف همانند خلیل‎آباد، بردسکن و 5 شهر دیگری که در اطراف این شهرستان قرار دارند زباله‎های خود را به زباله‌گاه کاشمر منتقل کنند، خواهیم توانست کارخانه بیوکمپوست را راه‎اندازی کنیم.

وی گفت: در حال حاضر بازیافت زباله به طور غیر قانونی در زباله‎گاه این شهر توسط افراد متفرقه و زباله‎گردها صورت می‌گیرد.

زیرساخت‎ها در زباله‌گاه فراهم نیست

رئیس اداره حفاظت محیط زیست کاشمر همچنین در خصوص زباله‌گاه کاشمر عنوان کرد: تا وقتی که زیرساخت‎های مورد نیاز در زباله‎گاه کاشمر فراهم نشده باید انتقال زباله از شهرهای اطراف به کاشمر متوقف گردد.

مهدی جمعه‎پور بیان کرد: متاسفانه مشاهده شده حتی زباله‎های عفونی نیز در زباله‎گاه کاشمر رهاسازی می‎شوند در صورتی که باید در محل بیمارستان امحاء گردند، حتی تاکنون حصارکشی زباله‎گاه به طور کامل انجام نشده است، اگر شهرهای دیگر بخواهند در شرایط فعلی زباله‎های خود را به کاشمر انتقال دهند قطعأ معضلات شهرستان بیشتر خواهد شد.

شناسایی 11 کودک کار و خیابانی

رئیس اداره بهزیستی کاشمر نیز در ادامه گفت: طی سه ماه گذشته 11 کودک کار و خیابانی در شهرستان کاشمر شناسایی شده‎اند که برخی به خانواده برگشته‎اند و برخی دیگر تحویل مراکز نگهداری در مشهد شده‎اند.

اعظم حسن‎زاده افزود: برای ساخت گرمخانه نیز زمین دریافت شده که امیدواریم هرچه سریع‌تر مکان مورد نیاز احداث و با توزیع غذای گرم و نگهداری کارتن‎ خواب‎ها مشکلات رفع گردد.

متصدیان بوفه مدارس فاقد کارت بهداشت هستند

رئیس مرکز بهداشت کاشمر در این جلسه ایمنی واحدهای صنفی و اماکن عمومی را یکی از دغدغه‎های جدی ذکر کرد و گفت: طی 10 ماهه گذشته 6 مورد گزارش مسمومیت با گاز منو اکسید کربن داشته‎ایم که دو مورد در اماکن عمومی و 4 مورد در منازل مسکونی اتفاق افتاده همچنین 63 نفر مسموم شده و یک مورد نیز فوتی داشته‌ایم.

قائمی اظهار کرد: در سال 96 دو مورد و سال گذشته 4 مورد فوتی به ذلیل گاز منو اکسید کربن در شهرستان داشتیم.

وی همچنین به وضعیت بوفه مدارس اشاره کرد و گفت: از 224 مدرسه شهری و روستایی فقط 26 مدرسه دارای بوفه بودند که مشکلاتی از جمله نداشتن کارت بهداشت داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha