علیرضا کاکاوند در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه در زمان سیل یکیاز موارد مهم آلودگی آب است که حساسیت بالایی دارد، اظهار کرد: در این شرایط امکان انتقال انواع بیماریهای واگیردار از طریق آب زیاد است.
وی با اشاره به اینکه مبحث آلودگی آب در زمان بحرانها بهعنوان خط قرمز مجموعه شرکتهای آب و فاضلاب تعریف شدهاند، عنوان کرد: در زمان سیل فروردینماه گلولای زیادی وارد شبکهها، ایستگاههای پمپاژ و گاهاً منابع آب، شده بود که باعث نگرانی بود و باتوجه به تجاربی که از قبل به ویژه در زلزله دشت سیلاخور و سرپل ذهاب داشتیم اکیپهای متعددی فقط بابت کنترل کیفیت آب تشکیل شد.
کاکاوند تصریح کرد: در این راستا در هر شهرستان یک اکیپ و در برخی شهرستانها مانند پلدختر، چگنی و خرمآباد که خسارت بیشتری دیدند گاهاً تا پنج اکیپ ثابت کنترل کیفی تشکیل شد و علاوهبراین اکیپهای سیاری متشکلاز لرستان و برخی استانهایی که به کمک آمده بودند تشکیل شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان با اشاره به اینکه در این زمان آموزش مردم در دستور کار قرار گرفت، بیان کرد: در این راستا یکسری محلول درست شده و همراه با بروشور و آموزش تحویل خانوارها شد که آبها را کلر زنی میکردند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در ۹۶۴ روستای سیلزده حتی یک مورد مشکل در کیفیت آب نداشتیم و در زمینه محدودیت میکروبی و کلرسنجی عملکرد بالای ۹۶ درصد داشتیم که در شرایط سیل قابل قبول بود.
انتهای پیام
نظرات