• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98110100357
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

سرمایه‌گذاران بومی به فعالیت در حوزه تجاری سازی بی‎اعتماد هستند

سرمایه‌گذاران بومی به فعالیت در حوزه تجاری سازی بی‎اعتماد هستند

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار کاشمر گفت: اگر چه در کاشمر سرمایه‎گذارانی علاقه‌مند به فعالیت در حوزه تجاری سازی‌ هستند اما اعتماد به سودی که از این بخش می‎توانند کسب کنند، ندارند.

مسلم ساقی در ششمین جلسه شورای راهبری مرکز آموزش عالی کاشمر شامگاه دوشنبه 30 دی‌ماه اظهار کرد: انتظار می‌رود مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز در این زمینه وارد شود و با فعالیت‌های خود اعتمادسازی لازم را کسب و نسبت به جذب سرمایه‌گذاران اقدام کند.

وی تاکید کرد: باید زمینه رشد اقتصادی مبتنی بر فناوری و استفاده از دانش بومی را در شهرستان فراهم کنیم، قطعا راه برون رفت از رکود اقتصادی و ایجاد بستر توسعه حمایت از اقتصاد مبتنی بر دانش بومی و فناورانه است.

فرماندار کاشمر ادامه داد: هرچند در کاشمر با راه‎اندازی مرکز نوآوری هنوز در ابتدای کار هستیم اما در گام اول باید ضمن توجه به حوزه آموزش، چشم‎انداز مناسبی برای این مرکز تعریف شود و با معرفی آن به مخاطبان، به مقوله نوآوری و کارآفرینی چند بعدی نگریسته شود.

ساقی اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به پتانسیل‎های شهرستان در حوزه گیاهان دارویی، محصولات کشاورزی و جاذبه‌های گردشگری ابتدا باید ظرفیت سنجی صورت گیرد و سپس اولویت‌بندی انجام شود.

وی با اشاره به وجود نواقصی که در حوزه تجاری‌سازی در منطقه وجود دارد، گفت: سرمایه‎گذارانی در منطقه حضور دارند که علاقه‌مند به فعالیت در حوزه تجاری‎سازی هستند اما به اهمیت این بخش اعتماد نمی‎کنند، بنابراین باید فضایی ایجاد شود که سرمایه‎گذاران بومی به دلیل علاقه خود به منطقه وارد گود شوند و از فرصت وجود مرکز نوآوری بهره ببرند.

وی مطرح کرد: باید در حوزه صنعت، اداره امور شهر، بخش کشاورزی و علوم انسانی به سمت فعالیت‌های دانش محور حرکت کرد و این مهم در مرکز نوآوری فراهم است.

فرماندار کاشمر افزود: با توجه به فعالیت ۵ معین اقتصادی در شهرستان و فعالیت معین‌های روستایی بانوان می‌توان در توسعه کسب و کارهای کوچک و نوپا با تکیه بر تولید محصولات دانش محور تلاش کرد.

لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی با مرکز نوآوری

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر طی سخنانی گفت: امیدواریم مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز بستری برای توانمندسازی جامعه و انجام مطالعات توسعه‌ای باشد و برای رسیدن منطقه به توسعه پایدار نقش آفرینی کند.

هادی معماریان بیان کرد: خوشبختانه در این مدت تلاش شده ادبیات جدیدی در عرصه کسب و کارهای نوپا در منطقه ایجاد کنیم، اگرچه تاکنون ارتباط بین صنعت و دانشگاه و به طور کلی جامعه با دانشگاه کم رنگ بوده ولی ما در راستای انجام مسئولیت اجتماعی دانشگاه وارد عمل شدیم.

وی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی با مرکز نوآوری عنوان کرد: شناسایی و راهنمایی افراد و گروه‌های صاحب ایده‎های نوآورانه و حمایت از آن‌ها در مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز و توسعه اکوسیستم کارآفرینی گنجانده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha