به گزارش ایسنا، سید محمدحسین سجادی نیری در این جشنواره اظهار کرد: بالنده و پویا بودن یک رویداد، ابزار مناسبی است تا به وسیله آن زنده بودن آن رویداد سنجیده شود. طی این چند دورهای که جشنواره جایزه فیروزه برگزار شد، سعی شده است که هر سال، با نوزایی و ایجاد تغییرات و گنجاندن ایدههای جدید، یک حرکت بالنده رو به جلو ایجاد شود.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به تمهیدات برگزاری این رویداد، افزود: در سال جاری موضوع تسری این رویداد و آثار آن به استانها مورد توجه قرار گرفت.
به گفته نیری، در پنجمین رویداد جایزه فیروزه، سه استان در برگزاری جشنواره مشارکت داشتند و خوشحال هستم که استان سیستان و بلوچستان در این میان نقش ویژهای ایفا کرد.
وی، ضمن ابراز امیدواری برای توسعه بیشتر همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت ارشاد اسلامی، اظهار کرد: در کشور نیاز ویژهای به کالاهای فرهنگی وجود دارد و این حوزه نیازمند توجه بیشتری از سوی تمام دستگاهها است.
نیری افزود: با توجه به اینکه در یک اقتصاد دانشبنیان باید ارزش افزوده بر اساس فناوری و دانش ایجاد شود، حوزه محصولات فرهنگی نیز به زعم من، حوزهای است که در آن ارزش افزوده مبتنی بر این دانش ضمنی رسوب یافته در طی سالیان و ادوار مختلف به دست آمده است.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز خاطرنشان کرد: حوزههایی مانند اسباببازی، فرش، صنایع دستی و ... میتوانند ارزش افزوده قابل توجهی به همراه داشته باشند، به همین جهت است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سعی کرده است که همیار زیست بوم و فعالیتهای وزارت ارشاد اسلامی در این حوزهها باشد.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، پنجمین دوره جایزه فیروزه در چهار بخش «اسباببازی و عروسک»، «هدایای فرهنگی»، «نوشتافزار» و «استارتاپهای فرهنگی» با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد و منتخبین جوایزی دریافت کردند.
انتهای پیام
نظرات