رضا الوندی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح کمربند حفاظتی به وسیله نصب بنچ مارکها (ستونهای بتنی) و ایجاد نهال صورت گرفته و با این کار مرز بین اراضی ملی و مستثنیات مشخص میشود.
وی مهمترین هدف اجرای طرح کمربند حفاظتی را سهولت در امر پایش، حفاظت و حراست از اراضی منابع طبیعی و جلوگیری از تخلف و تصرفهای اراضی ملی توسط افراد سودجو و فرصت طلب عنوان کرد.
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه امسال بیش از ۱۴ هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی همدان زیرپوشش طرح پایش آفات و بیماری قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: آفات و بیماریها تهدیدی جدی برای عرصههای جنگلی و مرتعی هستند.
وی مبارزه با آفات و بیماریهای گونههای جنگلی و مرتعی را یکی از اقدامات اولویتدار حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی این اداره کل دانست و افزود: فرآیند مبارزه با آفات و بیماریها شامل بخشهای پیش آگاهی، پیشگیری، کنترل و مبارزه بوده که اقدامهای لازم در هر یک از این مراحل از اهمیت ویژهای برخوردار است.
این مقام مسئول در منابع طبیعی استان همدان یادآور شد: براساس بررسیهای به عمل آمده آفات مهم و غالب گونههای مرتعی و جنگلی استان پروانه «سرخرطومی بذرخوار» بلوط و حشرات «چوبخوار» مطرح هستند.
انتهای پیام
نظرات