سید احمد میرمهدی امروز چهارشنبه در این نشست، با بیان اینکه این جبهه به منظور شناسایی کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ارزیابی آنها از جهات مختلف در سطح کشور شکل گرفته است، افزود: نمایندگی مجلس در کنار یک وظیفه ملی یک وظیفه شرعی است چراکه مسائل کشور و اداره امور، وظیفه ای همگانی است و باید خود را در قبال آن مسئول بدانیم.
وی معیار انتخاب برتر را التزام به قانون و اصل ولایت فقیه بیان کرد و گفت: برخی از نمایندگان با وجود آنکه از جامعه اقلیت هستند، اما به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه التزام دارند و معیار اصلی انتخاب در این جبهه نیز همین دو اصل است که باید در جهت آن گام برداشت و نیروهای انقلابی را شناسایی کرد.
میرمهدی هدف اصلی این شورا را وحدت بین نیروهای انقلابی و معرفی افراد دارای صلاحیت دانست و تصریح کرد: شورا تلاش خود را از مدت ها قبل آغاز کرده است و با دعوت از همه احزاب ارزشی و ولایی به دنبال انتخابی اصلح است.
وی با بیان اینکه شورا نیروها و کاندیداها را ارزیابی می کند، البته هنوز نتیجه نهایی از سوی شورای نگهبان اعلام نشده اند به همین جهت در حال حاضر امکان مطرح کردن نتایج ارزیابی صورت گرفته و امتیازات دریافت شده توسط نامزدهای زیر چتر این ائتلاف وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، در این جلسه دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلابی استان مرکزی با اشاره به فعالیت کمیته هایی ذیل این شورا، افزود: شورای بانوان این ائتلاف به صورت مجزا کار خود را آغاز خواهد کرد چراکه نقش بانوان در انتخابات نقش بی بدیلی است.
حبیب احتشامینیا با بیان اینکه علاوه بر وحدت و هم افزایی بین نیروهای انقلابی به عنوان یکی از اهداف اصلی این شورا، موضوع مطالبه گری از نمایندگان پس از انتخابات، عملکرد و موضعگیری آنها در مجلس نیز با جدیت پیگیری خواهد شد، گفت: در حوزه انتخابیه اراک، خنداب و کمیجان سه شورا به صورت مستقل فعالیت خواهند کرد و یک شورای حوزه انتخابیه بالادست نیز خواهیم داشت. در واقع نگاه از پایین به بالاست و با ارزیابی نهایی دو نفر به عنوان کاندیدای این حوزه انتخابیه معرفی خواهند شد.
وی با تاکید بر اینکه برای مشارکت حداکثری که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه نیروهای انقلابی مورد توجه قرار گرفته اند، به طوری که ۲۳ حزب فعال در استان مرکزی به این ائتلاف پیوستند، بیان کرد: در این راستا ۲۷ نفر از نامزدهای انتخابات از ۱۴۴ کاندید تایید شده توسط هیات اجرایی، با پذیرش این ائتلاف و امضای تعهدنامه برنامه های خود را ارائه دادهاند که در مرحله پایانی با ارزیابی های کاملا دموکراتیک و کارشناسی شده دو نفر انتخاب می شوند و دیگر نامزدها ذیل تعهدنامه امضا شده به نفع این دو نفر، از رقابت کنار میکشند.
احتشامینیا با اشاره به فعالیت کارگروه طرح و برنامه شورا اظهار کرد: برنامه های شورا پیرامون موضوعات اقتصادی، معیشت و تورم، ازدواج، صنعت، نظام بانکداری و نظام مالیاتی، مسکن و ... است، همچنین در روند بررسی کاندیداها سوالاتی در خصوص مسائل بودجه نویسی، خصوصی سازی، عدالت در فرصت های شغلی، هدایت نقدینگی به سمت تولید، شفافیت درآمد و داراییها، کشاورزی، آب، جلوگیری از خام فروشی، ساختار بهداشتی و درمانی، ساختار انتخابات مجلس، شاخصهای شخصیتی نامزد براساس گام دوم و ... از نامزدها پرسیده می شود و براساس نظر کارشناسی مورد ارزیابی قرار می گیرند.
انتهای پیام
نظرات