رضا باجولوند در حاشیه نشست با نماینده مربیان کشور اظهار کرد: مرکز تربیت مربی وظیفه دارد مهارت مربیان این مراکز را در دو حوزه آموزش نرم و سخت افزایش دهد.
رییس مرکز تربیت مربی و پژوهش های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اضافه کرد: با توجه به قانون جامع سازمان فنی و حرفه ای بازنگری در بخش آموزش های سازمان ضروری به نظر میرسد.
باجولوند افزود: باید شرایطی فراهم شود که همه آموزش های مهارتی کشور زیر یک چتر انجام شود تا شاهد تربیت نیروهای ماهر در کشور باشیم.
وی توضیح داد: به دنبال ایجاد فراکسیون مربیان کشور با تکیه بر توان و تجربه مربیان سازمان فنی و حرفه ای هستیم که بدون شک تشکیل آن گامی در راستای رفع مشکلات آنها تلقی می شود.
وی با بیان اینکه آموزش های مهارتی به مراتب از آموزش رسمی سخت تر است، گفت: در آموزش رسمی مربی با گروه سنی مشخصی سروکار دارد ولی در آموزش های مهارتی مربی باید با شیوه تدریس با گروه های سنی مختلف که در دوره آموزشی شرکت کرده اند آشنا باشد که همین کار را سخت می کند.
این مسئول با بیان اینکه ۴۰درصد مهارت آموزان سازمان، فارغ التحصیل دانشگاه ها هستند، گفت: این نشان می دهد که مدرک گرایی در ایران افزایش یافته که نتیجه آن تحمیل هزینه به سیستم آموزشی کشور است.
وی اضافه کرد: متاسفانه اکثر فارغ التحصیلان دانشگاه ها که وارد سیستم مهارت آموزی می شوند، رشته ای که انتخاب می کنند هیچ ربطی به رشته دانشگاهی آنها ندارد و این نشان می دهد هنوز نگاه ما به آموزش نظری محور است.
وی با اشاره به تعداد مربیان سازمان فنی و حرفه ای تصریح کرد: در حال حاضر پنج هزار و ۴۰۰مربی رسمی و پیمانی در این سازمان مشغول به مار هستند.
وی گفت: بیشتر مربیان در آموزشگاه های خصوصی زن و در مراکز دولتی مرد، هستند.
انتهای پیام
نظرات