محمدابراهیم اسدی، فعال حوزه صنعت در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: القاب، واژهها و خوب صحبت کردن جای مطالبات را گرفته است، باید ببینیم که شاخصههای انتخاب یک نماینده چیست و مردم چه مطالباتی دارند.
وی ادامه داد: در معیارهای انتخاب یک نماینده مجلس به التزام عملی به اسلام، بصیرت و پاکدستی اشاره میکنند این موارد بهصورت ملموس و کمی بیان شوند.
این فعال حوزه صنعت با اعلام اینکه شهر قزوین بیش از ۶۰ مطالبه شهری در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد، اشاره کرد: گاهی مشاهده میشود مطالبات مردم از نمایندگان مجلس اغلب منطقی نبوده و به آسفالت، اشتغال و فرودگاه بسنده میکنند و کارتابل نمایندگان ازایندست مطالبات پر میشود.
وی عنوان کرد: باید ببینیم وظیفه مجلس و نماینده چیست؟ نمایندگان با قانونگذاری در عرصه اقتصاد میتوانند موجب رونق در عرصههای صادرات، اقتصاد و فرهنگ شده و آنان را نجات دهند.
اسدی تصریح کرد: یک نماینده باید نسبت به مطالبات در حوزه انتخابیه، استان و کشور اشراف کامل داشته باشد تا بتواند طی همافزایی با نمایندگان برای حل آنها گام بردارد، حتی یک نماینده باید مطالبات منطقهای و فرامنطقهای را هم بشناسد.
وی بیان کرد: اغلب نمایندگان بهمحض تکیه دادن بر کرسی مجلس دیگر با مردم کاری ندارند و این در حالی است که نمایندگان بایستی جواب نیازهای مردم را بدهند و ببینند چقدر موضوعات صنعت و اقتصاد را تبیین کردهاند.
این فعال اقتصادی با تأکید بر اینکه تعامل بین مردم و نمایندگان مجلس باید دوطرفه باشد، خاطرنشان کرد: نباید نماینده را به امان خدا رها کنیم. مردم بعد از انتخاب نماینده باید از او مطالبه داشته باشند؛ در حالی که مردم به نماینده با دیده احترام و تکریم برخورد کرده و هیچگاه اشکالات را به آنان گوشزد نمیکنند.
اسدی در پایان یادآور شد: در این میان برای مطالبهگری از نمایندگان مجلس گروه خواص جامعه و سازمانهای مردمنهاد باید وارد میدان شوند و مسائل و مشکلات خود را با آنان درمیان بگذارند.
انتهای پیام
نظرات