نوروز هاشمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: شرکت در انتخابات دخالت در تعیین سرنوشت و آینده کشور است با توجه به اینکه مجلس یک مجلس قانون گذار است و قوانین به طور مستقیم در زندگی ما تاثیر می گذارند پس بهتر است که ما از لحاظ عقلی و منطقی در انتخابات شرکت کنیم و داوطلبی که در نظر خودمان بهتر می تواند تصمیم بگیرد انتخاب کنیم چرا که انتخاب ما ارتباط مستقیمی با زندگی و آینده ما خواهد داشت.
وی اظهارکرد: شرکت نکردن در انتخابات راه را برای وارد شدن نظراتی که مخالف نظر ماست باز می کند بنابراین وقتی که ما خود را از انتخابات دور می دانیم در واقع راه را برای گروهی باز می کنیم که برخلاف میل ما برای ما تصمیماتی بگیرند که ما آن تصمیمات را قبول نداریم و با دست خود تکلیف خودمان را به افرادی می دهیم که می دانیم تصمیماتشان با ما سازگار نیست.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: همیشه در هر حوزه و مرحله ای کاستی هایی بوده و هیچ کاری بدون کاستی نیست و شرکت نکردن ما در انتخابات یک بی تفاوتی نسبت به کشور و آینده خودمان است و عواقب مدنی در انتظار ما خواهد بود.
هاشمی ادامه داد: هر چقدر درصد شرکت مردم در انتخابات بالاتر باشد نشان دهنده همراهی آنها با سیاستهای کلان کشور است و این درصد قابل توجه اعتماد به نفسی برای مدیران و مسئولین کشور به همراه دارد که آنها بتوانند با اعتماد به نفس بیشتری در مورد کشور تصمیم بگیرند و نمره خدمتگزاری خود را نمره مطلوبی ببینند.
وی بیان کرد: در انتخاب داوطلب باید آن چیزی که به عقلمان می رسد را انجام دهیم و انتخابهای طایفه ای، قبیله ای و دوستی را کنار بگذاریم همچنین در انتخابات وقتی بحث قانون است قانون را باید به اهلش سپرد و شاخص ترین ویژگی انتخاب درست عقلانیت است.
انتهای پیام
نظرات