صدرخانلو در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تاکنون با احتساب تهران ۲۲ نماینده استانی در شبکه فن بازار ملی ایران ایجاد شده است، اظهارکرد: در تلاش هستیم تا در اسفندماه سال جاری نیز فن بازار دیگری در یکی از استان های کشور ایجاد شود.
وی با بیان اینکه وظیفه شبکه فن بازار ملی ایران، هم رسانی بین عرضه و تقاضای فناوری است، افزود: شبکه فن بازار ملی، مدیریت بازار فناوری را انجام می دهد که در تلاش هستیم تا این امر را با تمرکززدایی از تهران انجام دهیم.
صدرخانلو ادامه داد: سیاست شبکه فن بازار بر این است تا تمام فعالیت های مدیریت فن بازار را از تهران جدا کند و اساس عدالت در تمامی استان ها انجام شود.
وی بیان کرد: در شبکه فن بازار ملی ایران بیش از ۴۰ بروکر یا کارگزار فناوری دارد که این افراد عرضه و تقاضای فناوری را به یکدیگر معرفی می کنند تا فاصله میان آن ها کمتر شود و از سوی دیگر زبان مشترکی میان عرضه و تقاضا ایجاد می کنند.
رئیس مرکز ملی بازار فن بازار ایران توضیح داد: بروکرها در مقابل این معامله فناورانه حق الزحمه دریافت می کنند، بنابراین حقوق بگیر دولت نیستند.
وی تصریح کرد: در حقیقت شبکه فن بازار ملی موفق شد تا در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد تومان ترنور مالی داشته باشد که اقدام ارزشمندی بوده است.
صدرخانلو با بیان اینکه سه فن بازار تخصصی صنعت گاز، سلامت و شهر هوشمند در کشور وجود دارد، گفت: تلاش می کنیم تا هم افزایی میان فن بازارهای استانی با این فن بازارهای تخصصی ایجاد شود.
وی در ارتباط با صادرات محصولات فناورانه نیز بیان کرد: فن بازار ملی ایران همکاری خوبی با مرکز توسعه تجارت فناوری پارک پردیس دارد و در تلاش هستیم تا از این طریق و همچنین با استفاده از شبکه تبادل فناوری گروه دی ۸ به صادرات محصولات فناوری نزدیک شویم.
وی در ادامه بر حضور و فعالیت جدی اعضای شبکه فن بازار تاکید و اظهار کرد: در حال حاضر تمامی شبکه های فن بازار استانی فعال هستند و فعالیت جدی تر اعضا را خواهان هستیم.
انتهای پیام
نظرات