• سه‌شنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98112921852

معاون استاندار سیستان و بلوچستان:

شرکت های دانش بنیان می توانند در ساختار اقتصادی کشور تغییر ایجاد کنند

شرکت های دانش بنیان می توانند در ساختار اقتصادی کشور تغییر ایجاد کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: دانشگاهیان و دانشجویان، شرکت های دانش بنیان و کسانی که مسلط بر علم و دانش روز هستند، می توانند در ساختار اقتصادی کشور تغییر ایجاد کنند.

علی زینی وند 29 بهمن ماه  در همایش اقتصاد مقاومتی که در محل دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: آنچه می‌تواند اقتصاد استان را نجات دهد شرکت های دانش بنیان و در کنار آن توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی خود مردم است.

وی افزود: انجام کارهای روزمره دستگاه‌های اجرایی؛ در واقع اقتصاد مقاومتی نیست، بلکه زمانی اقتصاد مقاومتی محقق می‌شود که ساختار اقتصادی، اجرایی، اداری، بانکی و مالی موجود اصلاح شود.

زینی وند خاطرنشان کرد: اینکه دغدغه اقتصاد مقاومتی در کشور برجسته شده و مقام معظم رهبری در مدت بیش از یک دهه همه ساله شعار اقتصادی برای سال انتخاب می‌کنند، نشان‌دهنده توجه ایشان و لزوم بسیج همه امکانات کشور به سمت مهمترین هدف و اساسی‌ترین نقیصه کشور یعنی ساختار اقتصادی موجود است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: امروز ضعف اساسی اقتصادی و همچنین ضعف در توسعه متوازن برای تک تک ایرانیان و در زندگی روزمره همه مردم کاملاً قابل لمس است.

وی با اشاره به اینکه ضعف امروز ما تهدید نظامی دشمنان نیست بلکه تهدیدات اقتصادی موجود است، بیان داشت: اقتصاد مقاومتی دو کلیدواژه‌ی اصلی دارد؛ اقتصاد برون‌گرا و اقتصاد درون‌زا و اقتصاد مقاومتی نه تنها کشیدن حصار دور اقتصاد کشور نیست، بلکه یکی از اصول آن برونگرایی است، لذا هر چقدر علم، کارآفرینی و تولیداتمان را به کشورهای همسایه صادر کنیم در تحقق این هدف مهم موفق بوده ایم.

علی زینی وند بیان داشت: وضعیت موجود نشان می‌دهد در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی موفق نبوده ایم و دلیل عمده آن نظام مالی غیر شفاف و فساد زا و ساختار اداری پیچیده و بروکراتیک موجود است.

وی گفت: اینکه کارآفرین ما برای اخذ مجوز یک کارگاه کوچک خانگی در تار و پود پوسیده بروکراسی اداری گرفتار و سپس ناامید می‌شود نشان می‌دهد که هنوز اراده و دانش کافی برای اجرای کامل سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور وجود ندارد.

معاون استاندار گفت: راه ورود به اقتصاد مقاومتی و اجرای سیاست‌های آن؛ شرکت‌های دانش‌بنیان هستند و در این استان نیز هم دانش وجود دارد و هم سرمایه بنابراین اگر دانش با سرمایه وصل شود، حتماً موفق خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha