علی زینی وند 29 بهمن ماه در همایش اقتصاد مقاومتی که در محل دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: آنچه میتواند اقتصاد استان را نجات دهد شرکت های دانش بنیان و در کنار آن توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی خود مردم است.
وی افزود: انجام کارهای روزمره دستگاههای اجرایی؛ در واقع اقتصاد مقاومتی نیست، بلکه زمانی اقتصاد مقاومتی محقق میشود که ساختار اقتصادی، اجرایی، اداری، بانکی و مالی موجود اصلاح شود.
زینی وند خاطرنشان کرد: اینکه دغدغه اقتصاد مقاومتی در کشور برجسته شده و مقام معظم رهبری در مدت بیش از یک دهه همه ساله شعار اقتصادی برای سال انتخاب میکنند، نشاندهنده توجه ایشان و لزوم بسیج همه امکانات کشور به سمت مهمترین هدف و اساسیترین نقیصه کشور یعنی ساختار اقتصادی موجود است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: امروز ضعف اساسی اقتصادی و همچنین ضعف در توسعه متوازن برای تک تک ایرانیان و در زندگی روزمره همه مردم کاملاً قابل لمس است.
وی با اشاره به اینکه ضعف امروز ما تهدید نظامی دشمنان نیست بلکه تهدیدات اقتصادی موجود است، بیان داشت: اقتصاد مقاومتی دو کلیدواژهی اصلی دارد؛ اقتصاد برونگرا و اقتصاد درونزا و اقتصاد مقاومتی نه تنها کشیدن حصار دور اقتصاد کشور نیست، بلکه یکی از اصول آن برونگرایی است، لذا هر چقدر علم، کارآفرینی و تولیداتمان را به کشورهای همسایه صادر کنیم در تحقق این هدف مهم موفق بوده ایم.
علی زینی وند بیان داشت: وضعیت موجود نشان میدهد در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی موفق نبوده ایم و دلیل عمده آن نظام مالی غیر شفاف و فساد زا و ساختار اداری پیچیده و بروکراتیک موجود است.
وی گفت: اینکه کارآفرین ما برای اخذ مجوز یک کارگاه کوچک خانگی در تار و پود پوسیده بروکراسی اداری گرفتار و سپس ناامید میشود نشان میدهد که هنوز اراده و دانش کافی برای اجرای کامل سیاستهای اقتصاد مقاومتی در کشور وجود ندارد.
معاون استاندار گفت: راه ورود به اقتصاد مقاومتی و اجرای سیاستهای آن؛ شرکتهای دانشبنیان هستند و در این استان نیز هم دانش وجود دارد و هم سرمایه بنابراین اگر دانش با سرمایه وصل شود، حتماً موفق خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات