• چهارشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98113022059
  • خبرنگار : 50346

در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان ‌مطرح شد؛

کشور با توجه به شرایط فعلی نیاز به افراد خاص برای قانون‌گذاری دارد

کشور با توجه به شرایط فعلی نیاز به افراد خاص برای قانون‌گذاری دارد

ایسنا/خراسان شمالی رایزن سابق فرهنگی ایران در پاکستان گفت: با وقوع انقلاب اسلامی ایران، دنیا وارد عصر جدیدی شده است.

تقی صادقی، شب گذشته در جلسه پرسش و پاسخ در رابطه با انتخاب اصلح که در محل دانشگاه کوثر برگزار شد، با اشاره به شرایط ایران در منطقه، بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام‌خمینی(ره) و مجاهدت‌های مجاهدان در راه خدا اتفاق بزرگی در تاریخ به شمار می‌آید که به تعبیر شهید آوینی هنگامی که رزمندگان با خوشحالی به سوی جبهه‌های مقاومت می‌روند، می‌گوید این‌ها شاید خودشان ندانند که چه کار بزرگی انجام می‌دهند و در نقطه عطف تاریخ ایستاده‌اند و دارند تاریخ جدیدی را برای بشر رقم می‌زنند که می‌توان نام آن را نسل ظهور گذاشت.

صادقی تاکید کرد: اتفاق دیگری در چند هفته گذشته افتاد که ما را وارد دوره جدیدی کرد و آن هم اقدام جنایتکارانه آمریکا برای شهادت سردار دل ها، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود.

وی اظهار کرد: قرار بود که ما به سوی تمدن جدید اسلامی برویم که شهادت سردار دل‌ها این امر را تسریع کرد و بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری انتقام سخت یعنی اخراج کامل آمریکا از منطقه که مرکز پشتیبانی این انتقام سخت جمهوری اسلامی ایران است.

رایزن سابق فرهنگی ایران در پاکستان عنوان کرد: در شرایط ویژه فعلی افراد خاص برای قانون‌گذاری می‌خواهیم که بتوانند در این شرایط به بهترین نحو عمل کنند.

وی در پاسخ به این سوال که این نمایندگان باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند، تاکید کرد:  بنده پاسخ نمی‌دهم و فقط بیانات مقام معظم رهبری در این رابطه را اعلام می‌کنم که انسان‌های مومن، انقلابی، کارآمد، دارای روحیه جهادی و عدالت طلبی انتخاب کنید.

صادقی در پاسخ به این سوال که اگر تک رای بدهیم از نظر شرعی ایراد دارد، تصریح کرد: نظر شرع را باید از مراجع دینی بپرسیم ولی به نظر بنده منطقی است که از حداکثر اختیارمان استفاده کنیم مگر اینکه واقعا به نتیجه نرسیم ولی باید تمام تلاشمان را کنیم تا از حداکثر اختیارات استفاده کنیم.

رایزن سابق فرهنگی ایران در پاکستان در پاسخ به این سوال که تمام کاندیداها در سخنرانی‌های خود به سخنان مقام معظم رهبری تاکید می کنند، چطور بفهمیم کسی واقعا سخنان رهبری و نظام را قبول دارد، تاکید کرد: به سابقه آن‌ها نگاه کنید که خیلی روشن است مگر اینکه کسی خیلی جوان است و سابقه‌ای ندارد که در این مورد می‌توانیم از اطرافیان، خانواده، اهداف و خلاقیت فرد قضاوت کنیم.

وی با اشاره به سخن امام علی(ع)، بیان کرد: امام علی (ع) در پاسخ به این سوال مالک که به چه کسانی مسئولیت دهیم؟ می‌فرمایند انسان‌های مسئولیت‌پذیر و مخلص خودشان را عرضه نمی‌کنند این‌ها را باید خودتان پیدا و به آن ها مسئولیت را واگذار کنید و در حال حاضر نیز کسانی که خودشان را به آب و آتش می‌زنند تا رای بیاورند در آینده نیز به درد شما و ملت نخواهند خورد.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در دوره‌های گذشته عملکرد چشمگیری از نمایندگان مجلس نداشتیم آیا در این دوره جای امیدواری هست، تصریح کرد: بنده گمان می‌کنم که این بار مردم احتمالا تصمیم‌های بهتری خواهند گرفت و تحلیل‌ها نشان می‌دهد که مردم از وضع موجود خسته‌اند و احتمالا شجاعانه تصمیم خواهند گرفت.

صادقی اضافه کرد: جای امیدواری هست، این مملکت پر از افراد با استعداد است، پر از حاج قاسم است، پر از افراد خدوم است و ما در تنگنای نیروی انسانی نیستیم.

وی در ادامه اضافه کرد: اگر نماینده‌ای گفت که من 100 برنامه کشاورزی، آموزش و ... دارم بدانید او یا دروغگو و یا جاهل است و مجلس را اصلا نمی‌شناسد و نماینده خوب فقط یک وعده می‌تواند بدهد که من با همه وجود وظیفه نظارتی و مداخله در اجرا را به عهده خواهم گرفت.

صادقی در پاسخ به این سوال که آیا می‌شود دوباره به نمایندگانی که به مذاکرات ننگین برجام رای دادند اعتماد کرد، تصریح کرد: نظر بنده منفی است چون برجام یکی نیست و به تعبیر حاج قاسم آن‌ها دنبال برجام‌های بعدی هستند و بس است دیگر تجربه کردیم اگر قرار بود بعضی‌ها تجربه کسب کنند، کرده اند.

وی در پاسخ به سوال دانشجو دیگری که آیا از دست مجلس واقعا کاری برمی‌آید، اظهار کرد: بله مجلس می‌تواند کارهای مثبتی انجام دهد و اگر نماینده‌ای با ملاک‌هایی که مقام معظم رهبری فرموده اند انتخاب شود، مشکلات درست می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha