روحالله نباتی، نامزد یازدهمین مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه همدان در بین دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان، با بیان اینکه ۳۷ سال سن و ۱۵ سال سابقه اجرایی دارم و دارنده مدال طلا و برنز مهارت در برنامه نویسی هستم، گفت: بر خود واجب دانستم در شرایط خاص کنونی در بین قانونگذاران حاضر شوم.
وی علت اصلی حضور خود در انتخابات مجلس را تحقق گام دوم انقلاب و برپایی اصل جوانگرایی و سپردن مسئولیت بر دوش جوانان دانست و اظهار کرد: با توجه به توانایی های خود و اشراف کامل به دستگاه های اجرایی و فضای اطلاعاتی آمده ام تا باری از دوش نظام برداشته شود.
نباتی ایجاد بنیان سالم و کار سالم را در جامعه یک نیاز دانست و افزود: ابتدای کار از من سوال شد از نظر مالی در چه سطحی هستید که باید بگویم تنها به قدرت الهی متکی هستم و از نظر مالی خود را هیچ می دانم.
وی خاطرنشان کرد: امروز کشور نیازمند یک تحول اقتصادی بوده و این تحول فقط با حضور دانشجویان محقق میشود ضمن اینکه اصلاح قوانین و قانونگذاری جدید برای اوضاع اقتصاد و معیشت مردم نیاز دیگری است که خود را به عنوان یک نخبه برای اجرایی کردن آن موظف دانستم.
این نامزد انتخاباتی در حوزه انتخابیه همدان یادآور شد: اگر سیستم بروکراسی اداری عوض شود و به شفاف سازی نرسد، هیچ گره ای از مشکلات حل نمیشود.
نباتی نظارت استصوابی شورای نگهبان را امری واجب دانست و تصریح کرد: اگر این نظارت در طول کار انجام گیرد و بر عملکردها نظارت شود، کار بهتر پیش خواهد رفت.
وی اذعان کرد: یکی از مشکلات کشور نظارت است چرا که ما در کشور قوانین خوبی داریم اما نظارت بر اجرای قوانین وجود ندارد.
در رابطه با تصویر جنتی نظرات نامزد ها سوال شد که در این باره نباتی نیز گفت: او از ستون های نظام است که هجمه های زیادی بر روی اوست و در تقوایش کسی شک ندارد.
وی درباره لیست اموال خود اظهار کرد: یک واحد مسکونی در شهرک فرهنگیان و یک خودرو سواری مدل ۹۴ و مقداری اندوخته در بورس دارم که قرار است صرف هزینه تبلیغاتی شود.
حجت الاسلام احمدحسین فلاحی، دیگر کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متولد ۱۳۵۱ هستم و چهار کتاب و ۱۶ مقاله در حوزههای مختلف منتشر کرده ام، عضو شورای پژوهشی، آموزشی و مدیریتی دانشگاه و مدیر گروه الهیات و فلسفه نیز بودهام.
وی با بیان اینکه اعتقاد دارم در کنار دانشجو برای مطالبهگری در مقابل مسئولان باید باشیم، اظهار کرد: باید مجلس اصلاح شود و یک مجلس تراز اسلامی تشکیل دهیم اما چیزی که اکنون وجود دارد این است که مجلس تراز اسلامی تمدن ساز نیست بنابراین اگر میخواهیم دولت چابک و مجلس کارآمدی داشته باشیم باید تغییری در بدنه مجلس رخ دهد همچنین مبارزه با فساد قبل از برخورد قضایی نظارت مجلس را میطلبد.
فلاحی اظهار کرد: اگر فساد ادارای و سازمانی و تورم شش برابری در کشور وجود دارد، به علت ناکارآمدی مجلس است، مجلس کارآمد جایی است که نیروهای مطالبهگر حضور داشته باشند.
وی در پاسخ به این سوال که مجلس شورای اسلامی برای نظارت بر فرآیندهای کشور از چه طریقی باید نقش ایفا کند؟ افزود: مجلس سازوکاری به عنوان دیوان محاسبات کشور دارد که مرجع رسیدگی به تخلفات در تمام سازمانها است همچنین کمیسیون اصل ۹۰ هم نقش حیاتی در رسیدگی به تخلفات را دارد و باید با استفاده از اصل تحقیق و تفحص بتواند مسائل را پیگیری کنند.
در رابطه با تصویر جنتی نظرات نامزد ها سوال شد که در این باره فلاحی گفت: در ۴۰ سال انقلاب از مسیر خود خارج نشده و از ایرادات اعضای شورای نگهبان سربلند خارج شده است.
فلاحی در ادامه اظهار کرد: در سال ۹۴ به نفع ائتلاف کنار رفتم و به نفع برخی افراد هزینه شدم اما باید در نظر بگیریم تمام نمایندگان از جیب هزینه می کنند تا افراد را پای صندوقها بیاورند با وجود اینکه برخی آرا خاکستری است اما همه تلاش برای حضور حداکثری ملت میکنند.
وی ادامه داد: نمیخواستم وارد سازوکار شورای انقلاب شوم اما با اصرار خواستند وارد این گروه شوم اما اکنون کل سازوکار شورای انقلاب زیر سوال رفته است، چگونه و بدون حضور برخی نمایندگان شورا دو نفر برای لیست ائتلاف انتخاب شدند؛ اگر ملاکهای انقلابی رعایت نشود در شورای انقلاب نخواهم ماند.
نامزد یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در دوره قبل شورای شهر که ثبت نام کردم، مسئول سیاسی شورای شهر گفت به من رای ندهند و حتی صندوقهای من را صفر اعلام کردند اما صندوقها را با اعتراض نمایندگان باز کردند و با این اتفاق هر صندوق ۲۰۰ تا ۳۰۰ رای جابجا شد که در نهایت بازنگری ۱۹۰ صندوق شورای شهر صورت گرفت و هنوز پرونده شورای شهر همدان در دیوان عدالت است.
فلاحی اضافه کرد: در ۲۳ آذر ۹۸ قانون انصراف اعضای علیالبدل تصویب شده و وضعیت تعداد زیادی از عضوهای علیالبدل در کشور شبیه من است.
وی خاطرنشان کرد: نخبگان ما در این شهر دارند خفه میشوند، اگر در طول سال مطالبه گری می کردند امروز این وضعیت ما نبود.
نامزد یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بنده ۱۳ سال است در همدان مستاجر هستم البته در قم خانه قدیمی دارم که نیاز به تعمیر دارد و قابل سکونت خانواده ام نیست همچنین یک ماشین پژو دارم که فروش آن حتی نصف پول ماشین جدید را نمیدهد.
جمشید قاسمی، دیگر نامزد یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه ۴۵ سال سن و ۱۹ سال سابقه کار در آموزش و پرورش و تدریس دارم و در قسمت های مختلف اجرایی به عنوان کارشناس، مسئول و معاون اداره و شش سال در دانشگاه مفتح به عنوان معاون فنی دانشجویی فعالیت داشتم، گفت: با توجه به اینکه مدرک تحصیلی ام کارشناس ارشد علوم تربیتی است، ۱۵ سال در حوزه خانواده به عنوان مدرس برتر در استان شناخته شدهام همچنین به لحاظ علایق سیاسی به عنوان کارشناس مسائل سیاسی با رتبه عالی ۱۵ سال در خدمت دانشجویان هستم.
وی اظهار کرد: جامعه حاکمیتی ما پیر و فرتوت شده و با نگاه به کابینه وزرا متوجه میشویم که به خانه سالمندان شبیهتر است به طوریکه میانگین سنی وزرا بالای ۴۵ تا ۵۰ سال است و کشوری که باید سه شیفت کار کند تا نقص هاش را برطرف سازد با چنین وزرایی نمیتواند پاسخگو باشد، در واقع این وزرا از همین نمایندگان مجلس رأی اعتماد دریافت کردهاند.
قاسمی با بیان اینکه فساد در مجلس لانه کرده که برای رفع آن، خانه تکانی بزرگی لازم است تا فساد از مجلس از بین برود، افزود: برای داشتن یک دولت چابک، خلاق و مدیریت جهادی باید نمایندگانی با تراز اسلامی انتخاب کنیم تا انتظار داشته باشیم که دولت ما جوان و زرنگ باشد همچنین گفتمان در بین جوانان باید شکل بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: بزرگترین فرماندهان ارشد ما در دفاع مقدس ۱۹ سال سن داشتند به طوریکه امام(ره) به جوانان اعتماد کردند و از پس بزرگترین مسئولان عالم برآمدند، اکنون نیز باید با وجود بیانه گام دوم انقلاب با حضور جوانان شادابی در رگهای جامعه ایجاد شود.
نامزد یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که از نظر شما آیا ایران باید به توافق اقلیمی پاریس بپیوندد و معایب و ضررهای آن چیست؟ گفت: با توجه به سازوکار موجود در قانون اساسی هر نوع توافقی که باعث برهم خوردن قاعده نفی سبیل شود و تسلط کفار بر جامعه اسلامی اشرافیت پیدا کند، طبق قانون قابل قبول نیست و طبق اتفاقاتی که بعد از نقض برجام رخ داد این معاهده به نفع کشور نیست.
وی اظهار کرد: این توافق نمیتواند برای ما کارگشا باشد و برای ملت و ممکلت ما در آینده به یک نتیجه قابل قبول برسد اما اگر با سیاستهای رهبری در بحثهای قراردادی و بین المللی پیش برویم بهترین موفقیت را کسب خواهیم کرد به طوریکه هر کجا آسیب دیدم به حرف ایشان توجه نکرده بودیم.
قاسمی در ادامه اظهار کرد: مشارکت مردمی به واسطه عملکرد دولت بسیار پایین آمده، من تازه این کار را شروع کردم اما با تمام زندگیم شروع به فعالیت در خط سیاسی کردم.
وی ادامه داد: من از ۱۵ سالگی در انقلاب و عرصههای سیاسی و بسیجی فعالیت داشتیم و همیشه به شعار گفتمان امام(ره) و رهبری در انقلاب اسلامی و استفاده از جوان و جوانگرایی اعتقاد داشتم.
نامزد یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یک ساعت قبل از شروع تبلیغات بعد از کلی هزینه و آمادگی به من گفتند انصراف بده و باید ائتلاف کنیم و حتی به علت تعهدی که دادهام برای انصراف اقدام کردم اما از من خواستند برای مشارکت حداکثری همچنان در این عرصه باقی بمانم.
قاسمی در ادامه اظهار کرد: مردم شعار امسال را میگویند «رای نمیدهیم» اما بهتر است به جای آن شعار هر رای یک گلوله انتقام حاج قاسم است» را بین مردم جا بیاندازم.
وی اضافه کرد: باید به هر شکل ممکن مردم را برای حضور در انتخابات تشویق کنیم، سیاستهای نظام نیاز به همافزایی دارد و مردم باید حماسه جدیدی برای لبخند رهبری خلق کنند.
قاسمی درباره اموال و دارایی های خود گفت: بنده دارای یک خانه دو طبقه، یک ماشین پژو و یک باغ ۲۰۰۰ متری در منطقه صالح آباد هستم که در زمان دانشجویی به کمک همسرم با وام دانشجویی آن را خریداری کرده و آن را از یک زمین خالی به باغ تبدیل کردیم.
در رابطه با تصویر جنتی نظرات نامزد ها سوال شد که در این باره قاسمی، آیت الله جنتی را یکی از مقاوم ترین و اصولی ترین روحانیون در خط ولایت دانست و گفت: او با کسی ملاحظه ندارد و با اقتدار جایی که باید بایستد، می ایستد و ملاحظه نمی کند.
سعید واحدنژاد، دیگر کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه دارای ۳۴ سال سن و ارشد تعلیم و تربیت هستم، بحث مسائل تربیتی را مهم دانست و گفت: در این راستا مجتمع آموزشی شهدای علم و فناوری را در محله پایین شهر همدان احداث کرده و بر توانایی ها اشراف پیدا کرده ایم.
وی افرود: مهارت آموزی، کارآفرینی، تقویت صنعت گردشگری و توجه به صنعت کشاورزی در روستا از مهمترین اهداف بنده است و باید در این حوزه شغل های خدماتی از انحصار قدرت خارج و بنگاه های کوچک اقتصادی تقویت شود.
واحدنژاد با اشاره به برنامه های خود در کشور اظهار کرد: بیان گفتمان امام(ره) و انقلاب و برگرداندن مستضعفین به جامعه و ایجاد اقتصاد چابک از مهمترین برنامه ها بوده که باید تحقق یابد.
وی در ادامه درباره سازوکار توزیع عادلانه یارانه حامل انرژی اظهار کرد: اگر بشود یارانه به اشخاص داده شود، بسیار عالی است. اکنون یارانه به زیرساخت ها داده می شود و افرادی سهم بیشتری دارند که امکانات بیشتری دارند در حالیکه نباید اینگونه باشد.
در رابطه با تصویر جنتی نظرات نامزد ها سوال شد که در این باره واحدنژاد گفت: شخصاً آدم مؤمن و صالحی است اما باید روی عملکرد شورای نگهبان کار شود.
بهرام هاشمی، دیگر نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه ۴۳ سال سن دارم و دانشجوی دکترای صنایع هستم و در همین راستا مسئولیت های گوناگونی در شرکت های خودروسازی داشته ام، اعلام کرد: اجرایی شدن خوشه های صنعتی از مهمترین طرح های اجرا شده توسط بنده است و برنامه اشتغال روستایی و ارائه راهکارهای تولیدی از مهمترین اهدافم است که تحقق آن در معنای اجرای امور توسط جوانان خلاصه می شود.
وی در پاسخ به تحقق کنوانسیون CFT گفت: گردش مالی و فرآیند مالی عموماً باید به نفع ایران و مردم باشد و مخالفتی با آن نداریم مگر با شفافیت. در این طرح باید سهم کسانی که سیاستگذار هستند مشخص شود که چه کسانی هستند و مشخص شود که تعاریف از مسائل مهم توسط طرفین چیست حتی اگر منجر به قطع ارتباط شود.
در رابطه با تصویر جنتی نظرات نامزد ها سوال شد که در این باره هاشمی گفت: آیت الله جنتی سرباز ولایت است و در برابر ریزش ها و رویش ها حرفش در ۴۰ سال تغییر نکرده است.
توافق نامه ای توسط دانشجویان برای نامزدهای نمایندگی قرائت شد و از آنها خواسته شد تا این تفاهم نامه را امضا کنند. ضمن امضای این برگه ها توسط نامزدها از دانشجویان خواسته شد این مطالبه گری طی چهار سال نمایندگی ادامه داشته باشد و به پیشنهاد نامزدها مقرر شد هر چند وقت یکبار جلسه ای با دانشجویان گذاشته و برنامه ها و کارها مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات