• دوشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 98120504064

نماز جماعت و محافل مذهبی حرم حضرت معصومه(س) تعطیل شد

نماز جماعت و محافل مذهبی حرم حضرت معصومه(س) تعطیل شد

ایسنا/قم به دلیل شیوع بیماری کرونا محافل مذهبی و نماز جماعت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در قم تعطیل شد.

در پی شیوع بیماری ویروسی کرونا در قم و شهرهای مختلف کشور، تمهیدات ویژه‌ای از سوی مسئولان استان قم در این زمینه اتخاذ شده است که بسیاری از آنها مرتبط به کنترل ارتباطات اجتماعی در شهر است.

بر اساس مصوبه امروز 5 اسفندماه شورای تامین استان قم، نمازهای جماعت و مراسمات مذهبی حرم حضرت معصومه(س) تعطیل شد.

در این مصوبه آمده است که بر اساس مصوبه شورای تأمین استان قم مورخ پنجم اسفندماه در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، نمازهای جماعت، مراسم مذهبی و برنامه‌های فرهنگی حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) تعطیل و دور ضریح مطهر نرده‌هایی حائل قرار داده شد.

در همین راستا مراسم اعتکاف امسال قم نیز تعطیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha