هوشنگ بازوند در جلسه عصر امروز (۵ اسفند) ستاد تسهیل استان کرمانشاه که با حضور معاون وزیر صمت برگزار شد، با بیان اینکه پروژههایی که کلنگ زنی شده اما هنوز روند اجرایی مناسبی ندارد باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شوند، گفت: بنا نداریم پروژهای که باعث ناامیدی مردم میشود را اضافه کنیم.
وی افزود: نباید اجازه دهیم مردم فکر کنند کلنگزنیها تبلیغاتی است.
استاندار کرمانشاه بر لزوم حمایت بیشتر بانکها از سرمایهگذاران هم تاکید کرد و یادآور شد: منابع مالی بانکها سپردههای مردم است و باید در راستای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی استان هزینه شود.
استاندار کرمانشاه در ادامه خواستار حمایت سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرکهای صنعتی برای فعالسازی شهرک صنعتی مشترک ایران و عراق شد و ادامه داد: زمین این شهرک صنعتی آماده است و تقاضا داریم هرچه زودتر تعیین تکلیف شود. حتی اگر نیاز باشد مکاتباتی با طرف عراقی نیز خواهیم داشت.
بازوند اظهار کرد: مشکل دیگر ما انتقال صنف کامیونداران به شهرک صنعتی زاگرس است که با توجه به وضعیت نامناسب منطقه "دیزل آباد" بسیار ضروری به نظر میرسد.
توسعه و ارتقا زیرساخت تعدادی از شهرکها و نواحی صنعتی استان خواسته دیگر استاندار کرمانشاه از معاون وزیر صمت با توجه به نرخ بالای بیکاری استان کرمانشاه بود.
استاندار کرمانشاه در ادامه اشارهای هم به بارندگیهای روزهای آتی داشت و با بیان اینکه قرار است طی مدت دو روز حدود ۱۳۰ میلی متر بارندگی در استان داشته باشیم که احتمال سیل را ایجاد میکند، خاطرنشان کرد: صنایع و کارخانجات که در معرض سیل هستند باید تدابیر لازم را بیاندیشد.
بازوند با اشاره به تجربه موفقی که کرمانشاه در زمینه مدیریت سیل در اوایل امسال با حضور خود مردم داشت، تاکید کرد: این بار نیز باید با مشارکت خود مردم این بحران احتمالی را پشت سر بگذاریم.
هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز حفظ سرمایهگذاریهای موجود را یکی از اولویتهای مهم استان دانست و افزود: برای همین منظور جلسات ستاد تسهیل با جدیت برگزار میشود و جنب و جوشی را در فضای اقتصادی استان ایجاد کرده است.
وی تاکید کرد: در کنار حفظ صنایع موجود به دنبال توسعه سرمایهگذاری جدید نیز هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه شرایط سرمایهگذاری در استان به خوبی فراهم است، یادآور شد: این که از ابتدای سال تا کنون ۲۰۵ قرارداد واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی استان منعقد شده بیانگر این موضوع است.
حاتمی یکی دیگر از اقداماتی که در استان کرمانشاه انجام شده را مدیریت نرخ تورم استان دانست که باعث شده از رتبه اول کشور در شهریور ماه سال ۱۳۹۷ هم اکنون به جایگاه ۲۷ برسیم.
به گفته این مسئول وضعیت فضای کسب و کار استان نیز اکنون بهبود قابل توجهی داشته و از جایگاه انتهای کشور اکنون به رده هفدهم رسیدهایم.
وی از هدفگذاری کاهش سه درصدی نرخ بیکاری در سال جاری نیز یاد کرد که تا حدود زیادی محقق شد و افزود: بیکاری یک عارضه اقتصادی و اجتماعی مهم برای استان است که برای کاهش آن برنامه داریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از عزم جدی مجموعه مدیریت استان برای بهبود شرایط اقتصادی خبر داد و گفت: همه مسئولین استان به لزوم اصلاح و توسعه اقتصادی باور دارند.
انتهای پیام
نظرات