• چهارشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98120705557
  • منبع : نمایندگی کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان:

جواب ۴ آزمایش مشکوک به کرونا در کردستان منفی اعلام شد

جواب ۴ آزمایش مشکوک به کرونا در کردستان منفی اعلام شد

ایسنا/کردستان معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه هیچ موردی از ویروس کرونا در کردستان مشاهده نشده، گفت: در حال حاضر ۲۱ نمونه آزمایش مشکوک به ویروس کرونا به تهران ارسال شده است که تا کنون جواب ۴ نفر مشکوک به کرونا در کردستان منفی بوده است.

ابراهیم قادری در برنامه زنده صداوسیمای کردستان، با اشاره به اینکه ۸۰ درصد عفونت ویروس کرونا بی‌علامت است، اظهار کرد: افراد در فصل سرد همچون سال‌های گذشته دچار سرماخوردگی می‌شوند لذا با شیوع این ویروس جدید باید با شستشوی دست‌ها دقت بیشتری داشته باشند که مبتلا نشوند.

وی با اشاره به کشنده بودن دو درصد ویروس کرونا، افزود: این ویروس چند برابر آنفلوانزا واگیری بیشتری دارد پس افراد آلوده باید مراقب باشند که این واگیری را به دیگران منتقل نکند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه باید ویروس کرونا را کنترل کرد، بیان کرد: برخی از داروها ازجمله استامینوفن، قرص سرماخوردگی و غیره یکی از بهترین داروهای مورداستفاده این ویروس است که متاسفانه مصرف این داروها جدی گرفته نمی‌شود.

قادری به آسیب کرونا ویروس به بدن اشاره و عنوان کرد: ویروس کرونا، آنفلوانزا و سرماخوردگی از نقاط بینی، حلق، نای و ریه وارد بدن می‌شود و ممکن است به بدن آسیب برساند در این راستا افرادی که بیماری های زمینه‌ای ازجمله دیابت، چاقی مفرط، نقص سیستمی، فشارخون، قلبی و عروقی، ریوی و کلیوی داشته باشند مشکلات جدی تری پیدا می کنند.

وی در ادامه ذکر کرد: افراد عادی هم با مبتلا شدن به این ویروس و رعایت نکردن اصول بهداشتی و مصرف نکردن دارو به بدنشان آسیب وارد کرده و مستعد به ویروس و عفونت می‌شوند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، قطرات تنفسی در هنگام صحبت کردن و عطسه زدن را از راه‌های انتقال ویروس کرونا دانست و افزود: افرادی که علائم سرماخوردگی را دارند باید از ماسک استفاده و فاصله خود را از دیگران رعایت کنند که آن‌ها نیز مبتلا نشوند.

قادری، تماس با ترشحات دهان و بینی را یکی دیگر از راه‌های انتقال ویروس کرونا دانست و عنوان کرد: روبوسی، دست دادن، استفاده از وسایلی همچون خودکار و گوشی مشترک می‌تواند راه انتقال را سریع تر کند.

وی بیان کرد: در صورت لمس سطوح بلافاصله قبل از رسیدن به دهان، دست‌ها را به مدت ۳۰ ثانیه با آب و صابون بشویید که به راحتی می‌تواند ویروس از را بین برد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: با توجه به گزارش‌ها، این ویروس ۲ تا ۱۴ روز می‌تواند در بدن زنده بماند بستگی به محیطی دارد که فرد در آن مستقر است.

قادری خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که کادر پزشکی و پرستاران میزان شیوع بیشتری نسبت به عموم مردم ‌دارند چراکه با بیماران زیادی در بیمارستان در ارتباط‌اند لذا توصیه می‌شود کادر درمانی از ماسک N۹۵ استفاده کنند.

وی به گرانی برخی از ادویه جات ها اشاره کرد و افزود: مصرف ادویه ها در دراز مدت تاثیرگذار است و برای افراد که دارای سوء تغذیه باشند مفید است لذا توصیه می کنم در این شرایط راه را برای سودجویان در بازار باز کنید.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، از آمادگی بیمارستان توحید سنندج در راستای مراقبت بیماران به ویروس کرونا خبر داد و بیان کرد: تمام شهرستان‌های استان یک مرکز درمانی را آماده برای پذیرش بیماران قرار داده‌ایم.

قادری خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد از افرادی که با علائم ویروس کرونا در بیمارستان بستری می شوند مبتلا به کرونا نیستند.

وی در پایان با اشاره به اینکه هیچ موردی از ویروس کرونا در کردستان مشاهده نشده، یادآور شد: در حال حاضر ۲۱ نمونه آزمایش مشکوک به ویروس کرونا به تهران ارسال شده است که تا کنون جواب ۴ نفر مشکوک به کرونا در کردستان منفی بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha