• دوشنبه / ۴ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99010401438
  • منبع : نمایندگی کردستان

/سال جهش تولید/

بانک‌ها باید حمایت از جهش تولید را هدف‌گذاری کنند

بانک‌ها باید حمایت از جهش تولید را هدف‌گذاری کنند

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان از مدیران و مسئولان بانک‌ها خواست برای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری، «حمایت از جهش تولید در کردستان را در سال ۹۹ هدف‌گذاری کنند».

خالد جعفری (امروز چهارم فروردین) به ایسنا گفت: اگر در استان تولید واحدهای تولیدی جهش پیدا کند، مطابق با آن اشتغال مولد و رشد اقتصادی نیز به وجود می‌آید، معیشت مردم بهبود و اشتغال موجود پایدار می‌ماند.

وی افزود: در راستای حمایت از تولید در سال ۹۹، از گذشته با حمایت از صادرات غیرنفتی اقدامات خوبی صورت گرفته، خوشبختانه مرز باشماق مریوان از فعال‌ترین مرزهای کشور است که ضمن کمک به صادرات تولیدات داخل استان می‌تواند زمینه صادرات تولیدات مناطق دیگر را نیز فراهم کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان، اظهار امیدواری کرد که در سال جهش تولید، اقداماتی که برای رونق تولید در سال گذشته با مشکلات روبرو شد و بی‌نتیجه مانده در سال جاری به نتیجه برسد.

جعفری به حمایت جدی سطح ملی از واحدهای تولیدی اشاره کرد و افزود: سال گذشته بانک‌ها در بخش کشاورزی، صنعت و گردشگری حمایت‌های خوبی کردند و امیدوارم در سال پیش رو با توجه به اینکه استان کردستان در بخش تولید آسیب‌پذیرتر است بتوانند حمایت جدی‌تر داشته باشند.

سال ۹۸ اقدامات خوبی برای رونق تولید در کردستان انجام شد

وی همچنین با اشاره به اینکه شعار سال ۹۸، توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان سال رونق تولید نام‌گذاری شد، گفت: سال گذشته اقدامات خوبی در جهت حمایت از تولیدات داخلی به‌ویژه در بخش کشاورزی و صنعت در کردستان صورت گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان، افزود: در سال ۹۸ به‌واسطه شعار سال به برخی از واحدهای راکد و نیمه فعال اقداماتی ازجمله تسهیلات برای سرمایه در گردش پرداخت شد که این واحدها بتوانند فعال و وارد چرخه تولید شوند.

جعفری بیان کرد: با توجه به جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه، حمایت از تولیدات داخلی بخشی از نیازها را تأمین و در بحث ارز آوری می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی عنوان کرد: در سال ۹۸ با وجود بسیاری از محدودیت‌ها، در زمینه سرمایه‌گذاری و سرمایه در گردش اقدامات اثرگذاری در کردستان انجام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان، در ادامه ذکر کرد: در سال گذشته ۱۸۰ میلیارد تومان تسهیلات ۱۰ درصدی در اختیار واحدهای صنعتی و بخش کشاورزی کردستان قرار گرفت، در سال جاری نیز باید برای واحدهای جدید این حمایت‌ها انجام شود و همچنین سازوکارهایی برای آسان‌کاری صدور مجوزها در اولویت اقدامات قرار بگیرد.

ویروس کرونا روی مباحث اقتصادی تاثیر منفی گذاشته است

جعفری به شیوع ویروس کرونا نیز اشاره کرد و افزود: واقعیت این است گر چه ویروس کرونا تأثیر منفی بر روی مباحث اقتصادی گذاشته اما مهم‌ترین موضوع در شرایط فعلی سلامتی افراد جامعه است و دولت با دادن بسته‌های حمایتی به اقشار ضعیف جامعه در صدد است که مشکلات این افراد کمتر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان از مردم استان خواست با ماندن در خانه و تعطیلی بازار کمک کنند که به‌سلامتی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha