• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۱:۵۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99011004599
  • خبرنگار : 50294

مسدود کردن ورودی تمامی پارک‌ها و بوستان‌های سنندج

مسدود کردن ورودی تمامی پارک‌ها و بوستان‌های سنندج

ایسنا/کردستان معاون خدمات شهری شهرداری سنندج از مسدود شدن ورودی تمامی پارک‌های سطح شهر خبر داد و گفت : در راستای تحقق دستورالعمل اجرایی کاهش زنجیره انتقال کرونا از روز8 فروردین ماه کلیه ورودی پارک‌ها مسدود شده است .

لقمان حیدری اظهار کرد: یکی از مصوبات ستاد مبارزه با کرونا در راستای قطع زنجیره انتقال بحث مسدود نمودن ورودی پارکها و بوستانهای سطح شهر بود .

حیدری عنوان کرد : در راستای تحقق دستورالعمل اجرایی کاهش زنجیره انتقال کرونا از روز8 فروردین ماه کلیه ورودی پارک‌ها و بوستان‌ها  مسدود شده است .

وی افزود: در برخی از پارک‌های سطح شهر هم نظیر پارک میدان نبوت که امکان مسدودشدن آن وجود ندارد، نیروهای شهرداری جهت جلوگیری از تجمع شهروندان مستقر میشوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، حیدری با بیان اینکه در 13 فروردین و به مناسبت روز طبیعت شهروندان به دامن طبیعت روی میآورند خاطرنشان کرد : نیروهای شهرداری مناطق و سازمان سیما ومنظر اجازه برپایی چادر و تجمع را نخواهند داد.

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج از شهروندان خواست از حضور در اماکن عمومی و همچنین پارک‌ها در این ایام خودداری کنند و در مهار و شکست ویروس کرونا همیار و همدل باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha