• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99011004630
  • خبرنگار : 50204

تولید لباس حفاظتی پرستاری توسط یک گروه جهادی در اراک

تولید لباس حفاظتی پرستاری توسط یک گروه جهادی در اراک

ایسنا/مرکزی به همت یک گروه جهادی در اراک، تولید لباس مخصوص برای خط یک پرستاری بیمارستان‌ها آغاز شد.

سعید ابراهیمی مدیر گروه جهادی شهید سلیمانی اراک در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تولید لباس استرلیزه در اراک توسط این گروه جهادی در یک کارگاه تولیدی انجام می شود و محصولات در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد، البته از 15 اسفندماه سال گذشته تولید ماسک در این کارگاه آغاز شده بود و از سه روز پیش تولید لباس استرلیزه نیز در این کارگاه کلید خورده است.

وی با بیان اینکه این کارگاه تحت نظر علوم پزشکی اراک بوده و دائم مورد بازرسی قرار دارد افزود: 20 کارگر در شیفت صبح و 23 کارگر در شیفت عصر در این کارگاه با بیست چرخ خیاطی، هشت ساعت در روز مشغول فعالیت هستند و در صورت توان ساعت کار آنها افزایش پیدا خواهد کرد.

این تولیدکننده اضافه کرد: چهار هزار متر پارچه مورد نیاز این تولیدات از سوی یک خیر اراکی مقیم کانادا تامین شده و محصولات تولیدی از جمله گان یکبار مصرف، گان مصرف عموم، ماسک و لباس مخصوص برای خط یک پرستاری بیمارستان‌ها از سوی دفتر مرکزی در شهرستان اراک توزیع می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه روزانه حدودا بین 3 تا 4 هزار ماسک توسط این گروه جهادی تولید می‌شود، بیان کرد: ابتدا ماسک یکبار مصرف 4 ساعته و ماسک دولایه هشت ساعته تولید می‌شد که پس از تاکید علوم پزشکی فقط ماسک دولایه در این کارگاه تولید می‌شود و تاکنون حدود 29 هزار ماسک دولایه در این کارگاه تولید شده است.

وی اضافه کرد: از سه روز پیش خط تولید لباس نیز راه‌اندازی شده و تاکنون بیش از 200 دست لباس استرلیزه ویژه خط یک پرستاری (قابل استفاده دائمی) برای کادر درمانی نیز تولید و توزیع شده و در حال حاضر 90 دست آماده توزیع است. در مجموع با ادامه فعالیت این خط تولید، روزانه حدود 90 دست لباس در این کارگاه تولید خواهد شد. قرار است در مجموع چهار هزار دست از این نوع لباس در این کارگاه تولید شود که تمام این لباس ها برش خورده و در حال دوخت هستند.

ابراهیمی از مردم تقاضا کرد که با ماندن در خانه و عدم تردد در خیابان‌ها و سطح شهرها و رعایت اصول بهداشتی و نکات ضروری، کار تولیدکنندگان و پرستاران را مضاعف نکنند چراکه با اضافه شدن هر پرستار، تولیدات نیز باید افزایش داشته باشد و گفت: امیدواریم با همراهی مردم و مسئولان بتوان تا یک ماه آینده این بیماری را ریشه‌کن کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha