رضا رزاقی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: روزانه بیش از ۳۵ هزار تماس توسط مراقبان سلامت و بهورزان جهت غربالگری افراد خانواده، پیگیری موارد مشکوک و پیگیری روند درمان بیماران و سلامت اطرافیان گرفته شده است.
وی افزود: با تلاش مراقبان سلامت و بهورزان، در شاخص های پیگیری فوری و فعال و موارد مشکوک مبتلا به ویروس کرونا، دانشگاه علوم پزشکی کاشان موفق به کسب رتبه اول در منطقه هفت کشور شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: تاکنون بیش از شش هزار و ۷۰۰ نفر از شهروندان ساکن در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کرده اند که از این تعداد ۵۹ درصد نیازمند مراقبت در منزل، ۱۶درصد مراجعه به بیمارستان، ۲۵درصد سالم و حدود دو درصد نیز تحت درمان دارویی قرار گرفته اند.
رزاقی گفت: با غربالگری ۹۲درصد از زنان باردار، در حوزه ماموریت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۹۱ مورد از این زنان دارای علامت بوده اند که ۴۲ نفر به پزشک و ۴ نفر به بیمارستان ارجاع شده اند و تمامی موارد بهبودی کامل داشته اند.
وی گفت: همچنان تاکید می کنیم که مهمترین راهکار برای پیشگیری از شیوع کروناویروس و هر ویروس دیگری اصل خود مراقبتی با محافظت از ترشحات ناشی از سرفه و عطسه و تلاش برای کاستن از سطح آلودگی محیط است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: سطح آلوده ممکن است به عنوان واسط در انتقال این ویروس عمل کند. کاستن از سطح تماس و مهمتر از آن شستشوی مداوم دستها و پرهیز از آدابی همچون دست دادن، روبوسی و... میتواند برای حفظ سلامت شهروندان بسیار کمک کننده باشد.
رزاقی با اشاره به شرایط روانی ناشی از این بیماری در جامعه، تصریح کرد: وجود استرس و نداشتن اعتماد به نفس به مرور منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و قدرت مقابله با ویروس را در بدن فرد کاهش می دهد.
وی خاطرنشان کرد: خودداری شهروندان از تماس با دیگران، دوری از تجمعات انسانی و گردهماییها و حتی نشستهای خانوادگی یک ضرورت است زیرا با ازدحام افراد شرایط برای انتقال ویروس بیشتر شده و از همین جهت توجه به شعار در خانه بمانیم، همچنان الزامی است.
انتهای پیام
نظرات