"حمدالله اکوانی" با اشاره به لزوم فعالیت نخبگان در حوزه نیازهای موجود در فرهنگ، افزود: در توسعه پایدار، فرهنگ به اندازه اقتصاد تأثیرگذار است.
وی اظهار کرد: در غالب موارد این نگاه وجود دارد که چالشها و مشکلات فرهنگی تنها در کلان شهرها و مناطق مهاجرتپذیر به دلیل تجمیع و تضاد فرهنگها، وجود دارد، این در حالیست که مناطق بومی و حتی روستایی با وجود همبستگی اجتماعی و سنتی بالا، با مسائل و چالشهای فرهنگی مهمی مانند طلاق و خودکشی مواجه هستند.
رییس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: حضور متخصصان و سرآمدان استان و زمینهسازی برای تشکیل کارگروههای تخصصی در این حوزه، یکی از نیازهای اساسی استان کهگیلویه و بویراحمد است که بنیاد نخبگان استان در اواخر سال گذشته با همکاری دفتر نماینده ولیفقیه در استان فعالیتهایی را در این زمینه آغاز کرده است.
اکوانی در ادامه با اشاره به لزوم افزایش امکانات در استان، تصریح کرد: در بخش زیرساختهای کمّی و عینی توسعه و حتی در حوزههایی که مزیتهای نسبی و ذاتی وجود دارد، افزایش امکانات در کهگیلویه و بویراحمد ضروری است تا نتایج مد نظر حاصل شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان کهگیلویه و بویراحمد، وی بیان کرد: سند کارگروه تخصصی گیاهان دارویی استان توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهور و همچنین استانداری کهگیلویه و بویراحمد بهصورت مشترک تصویب و ابلاغ شده و در دست اجراست اما هنوز به مرحله اجرایی نرسیده و تا اثرگذاری بالا و تحول در حوزه گیاهان دارویی استان فاصله دارد.
انتهای پیام
رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد:
فرهنگ و اقتصاد در توسعه پایدار همسو حرکت میکنند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رییس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش مهم فرهنگ در دستیابی به توسعه پایدار منطقهای، گفت: رفع چالشهای فرهنگی به اندازه مشکلات اقتصادی، در دستیابی به توسعه مهم است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات