حسین کلانتری در یک نشست هم اندیشی با مسئولان شهرستانی در شهر چرام گفت: علاقهمند بودیم که در همه مناطق حاضر شویم، اما در سفرها، افرادی مشایعت و افرادی که استقبال میکنند که خود این تجمعها موجب شیوع هرچه بیشتر بیماری کروناویروس می شود.
وی در نخستین سفر خود بعد از شیوع ویروس کرونا به شهرستانهای استان افزود: یکی از دلایل سفر نکردن به شهرستانها در چنین وضعیتی رعایت دستورات و پروتکلهای بهداشتی بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست اهتمام، جدیت مسئولان و همراهی و مشارکت مردم را از مهمترین اولویتهای مقابله با این ویروس برشمرد و اظهارکرد: همچنان اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، غربالگری و توجه ویژه به پویش «در خانه بمانید» از مهمترین راهکارهای مقابله با این ویروس است.
کلانتری با اشاره به سفر خود به شهرستان چرام تصریح کرد: شهرستان چرام به دلایلی از جمله برخی سفرهای غیرضروری و حضور بیش از اندازه افراد از سایر مناطق کشور به این شهرستان کمی اوضاع متفاوتتری نسبت به سایر مناطق استان پیدا کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این که خوشبختانه استان نسبت به سایر استانها وضعیت بهتری دارد، ادامه داد: با اقداماتی که از همان ابتدا انجام شد و حضور همه دستگاهها و نهادها و سازمانهای اثرگذار در میدان توانستیم با برنامهریزی و اقدامات موثر و شبانه روزی وضعیت را تا حدود زیادی کنترل کنیم.
کلانتری تاکید کرد: مردم همچنان رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی، حاضر نشدن در اجتماعات و جاهای شلوغ و پرتردد را در دستور کار خود داشته باشند.
وی توجه ویژه به این شهرستان و توزیع اقلام بهداشتی و درمانی و تجهیزات محافظتی را ضروری دانست و از دانشگاه علوم پزشکی خواست نسبت به تامین اقلام مورد نیاز اقدام کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دانشگاه علوم پزشکی و کادر بهداشتی و درمانی استان نیز به صورت جهادی در میدان حضور دارند و اکنون از نظر تخت بیمارستانی و سایر ملزومات و امکانات در وضعیت بسیار خوبی قرار داریم.
کلانتری عنوان کرد: نشستها و جلسات ستاد پیشگیری استانی و شهرستانی به خوبی و با مصوبات کارگشا برگزار می شود و تاکنون درصد بسیار بالایی از این مصوبات اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه همه دست در دست هم به وظایف خود عمل میکنند، افزود: امیدواریم مردم همانگونه که در این مدت همکاری لازم را داشتند باز هم از اقدامات غیرضروری و مسافرتها و دید و بازدیدها بپرهیزند تا بتوانیم در کنترل هر چه بیشتر کروناویروس عملکرد بهتری داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه فرزندانی از شهرستان چرام که ساکن سایر استانها بودند، با سفر به این شهرستان و برخی شهرهای استان بیشترین مشکل را ایجاد کردند، اظهارکرد: به طور مثال یک نفر با سفر به یکی از شهرهای استان، ۱۱ نفر از اعضای خانواده خود را به بیماری کرونا مبتلا کرد.
کلانتری ادامه داد: افرادی که مبتلا هستند باید بدانند که در برابر افرادی که مبتلا می کنند مسئول هستند و باید جوانب احتیاط را رعایت کنند و چنانچه رعایت نکنند، قانون با آنها برخورد خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از معاونین دانشگاه علوم پزشکی از روز شنبه به عنوان معین و ناظر بر عملکرد در حوزه شهرستان چرام مستقر می شود و تا زمانی که وضعیت عادی شود در منطقه چرام حضور خواهد داشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: دو میلیارد تومان به حوزه کهگیلویه بزرگ به ویژه چرام اختصاص داده می شود تا نیازمندیهایی که جهت مقابله با این بیماری نیاز است، تامین شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، در نشست هم اندیشی استاندار که به صورت مشترک با مسئولان استانی به همراه فرمانداران و روسای شبکههای بهداشت شهرستانهای کهگیلویه، لنده، بهمئی و چرام برگزار شد آخرین وضعیت این شهرستانها مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست علاوه بر بررسی و رصد آخرین وضعیت چهار شهرستان گرمسیری به ویژه شهرستان چرام، روسای شبکه بهداشت و درمان شهرستانها نیازمندیها مطالبات و مشکلات خود را بیان کردند.
انتهای پیام
نظرات