• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99020200891

یک مسئول:

۲۰ کارگاه خانگی تولید ماسک در خراسان شمالی راه اندازی شد

۲۰ کارگاه خانگی تولید ماسک در خراسان شمالی راه اندازی شد

ایسنا/خراسان شمالی مسئول بسیج مهندسین کشاورزی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی، از راه اندازی ۲۰ کارگاه خانگی تولید ماسک در استان خبر داد.

زکریا محمد یاران اظهارکرد: بسیج مهندسین کشاورزی استان در راستای مقابله با ویروس کرونا و کمک به تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم به ویژه اقشار نیازمند، 20 کارگاه خانگی تولید ماسک در استان راه اندازی کرده است.

وی افزود: با ایجاد این کارگاه های خیاطی تاکنون بیش از 20 هزار ماسک تولید و در بین مردم به خصوص نیازمندان در شهرستان های بجنورد، شیروان و اسفراین توزیع شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سپاه جواد الائمه(ع) خراسان شمالی، وی از مشارکت اعضای بسیج این نهاد در اقدامات ضدعفونی مناطق مختلف شهرها و روستاها خبر داد، اظهارکرد: این افراد به صورت خودجوش و جهادی، هر شب در قالب گروه های 5 تا 20 نفره به این امر می پردازند.

یاران افزود: در حال حاضر 120 نفر از اعضای بسیج مهندسین کشاورزی استان در این حوزه به کارگیری شده اند.

وی با اشاره به بانک اطلاعاتی مهندسین کشاورزی خراسان شمالی، بیان کرد: در راستای اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا، در ابتدا غربالگری مهندسان کشاورزی و کشاورزان 400 روستای تحت پوشش بسیج کشاورزی و منابع طبیعی انجام شد.

مسئول بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی با اشاره به توزیع بسته‌های بهداشتی در بین خانوارهای روستایی استان، گفت: 18 هزار و 900 خانوار روستایی شناسایی و بسته های بهداشتی شامل ماسک، محلول ضدعفونی و صابون در بین آن ها توزیع شد.

یاران همچنین از تهیه و توزیع بسته های معیشتی به همت کانون های بسیج کشاورزی خراسان شمالی در برخی مناطق محروم شهرستان های استان خبر داد.

وی کاهش 60 تا 70 درصدی فروش نهال در استان، ضرر و زیان های مرغداران، تعطیلی روز بازارها و فاسد شدن بخش زیادی از تولیدات کشاورزران، مشکلات گلخانه داران و گل های تزئینی و عدم فروش محصولات به علت مسدود شدن مرزها، قطع زنجیره تولید محصولات کشاورزی، مقروض شدن کشاورزان به بانک ها و کاهش انگیزه تولید با توجه به نامعلوم بودن زمان از بین رفتن این ویروس را از جمله تاثیرات و تبعات ویروس کرونا در حوزه کشاورزی عنوان کرد.

یاران با بیان اینکه خراسان شمالی در حوزه دامی یکی از قطب های کشور است، خاطرنشان کرد: در حوزه تامین گوشت قرمز استان ما به خودکفایی رسیده و حتی ظرفیت صادرات این محصول را نیز داریم.

مسئول بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی، طرح مبارزه با انگل های خارجی، تلقیح مصنوعی، جیره نویسی دام و اصلاح نژاد گوسفند را از جمله طرح های پیشنهادی این سازمان برای به خودکفایی رسیدن دیگر استان ها در حوزه گوشت قرمز برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha