• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99021208477

شهردار یزد:

هیچ محدودیتی برای راه‌اندازی کارخانه کمپوست نداریم

هیچ محدودیتی برای راه‌اندازی کارخانه کمپوست نداریم

ایسنا/یزد شهردار یزد از پیش‎بینی یک هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان در بودجه امسال شهرداری خبر داد و تاکید کرد: هیچ محدودیتی برای راه‌اندازی کارخانه کمپوست نداریم.

«جمال‌الدین عزیزی» در جلسه‌ی دیروز کمیسیون خدمات و محیط زیست شهری شورای اسلامی یزد با بیان این‌ که راه‌اندازی کارخانه کمپوست یکی از ضرورت‌های اجرایی برای توسعه مدیریت شهری است، اظهار کرد: شهرداری یزد باید شرح خدمات مورد نیاز خود را در بحث کارخانه کمپوست تعیین و بعد از آن نسبت به انتخاب پیمانکار اقدام کند.

وی با بیان این که یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان در بودجه امسال شهرداری یزد پیش‌بینی شده و هیچ محدودیتی برای اختصاص بودجه لازم ویژه راه‌اندازی کارخانه کمپوست در یزد وجود ندارد، تأکید کرد: آغاز بکار فرآیند اجرایی کارخانه کمپوست یزد مستلزم تدوین شرح خدمات لازم در این خصوص است.

عزیزی در ادامه با بیان این‌ که برنامه زمانبندی تمام طرح‌های توسعه شهری باید در سامانه شهرداری ثبت شوند، گفت: تخصیص اعتبار لازم برای طرح‌های در دستور کار شهرداری مستلزم تعیین برنامه زمانبندی است.

وی تأکید کرد: سازمان پسماند شهرداری یزد باید طی یک و نیم ماه، شرح خدمات کارخانه کمپوست این شهر را آماده و نسبت به برگزاری فراخوان انتخاب پیمانکار اقدام کند.

در ابتدای این نشست «سپنتا نیکنام» رئیس کمیسیون خدمات و محیط زیست شورای شهر یزد با بیان این‌ که من احساس می‌کنم هیچ عزمی برای تخصیص اعتبار لازم ویژه راه‌اندازی کارخانه کمپوست در شهرداری یزد وجود ندارد، اظهار کرد: به نظر می‌رسد در حال حاضر هیچ موردی برای تأمین بهداشت عمومی در شهر یزد ضروری‌تر از راه‌اندازی کارخانه کمپوست نیست.

وی افزود: تمام اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری یزد باید با تمام توان نسبت به آغاز فرآیند راه‌اندازی کارخانه کمپوست برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

رئیس کمیسیون خدمات و محیط زیست شورای اسلامی شهر یزد با بیان این‌که شهرداری اصفهان اقدامات مناسب و خوبی برای تفکیک کارخانه کمپوست انجام داده است، گفت: تجارت خوب شهرهای مختلف باید برای توسعه خدمات شهری استفاده و شرایط لازم برای افزایش کیفیت زندگی شهری در شهر میراث جهانی یزد ایجاد شود.

«غلامعلی سفید» رئیس شورای اسلامی شهر یزد و عضو کمیسیون خدمات و محیط زیست شورا نیز با بیان این‌ که دیگر اعضای شورای شهر هم به دنبال راه‌اندازی این مهم هستند، تصریح کرد: با وجود  تصویب برگزاری فراخوان لازم برای تعیین پیمانکار راه‌اندازی کارخانه کمپوست هنوز هیچ اقدامی در این خصوص انجام نشده است.

سفید ادامه داد: انتخاب پیمانکار مطمئن و آگاه برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای نظیر کارخانه کمپوست باید در دستور کار ویژه مدیران ارشد شهرداری یزد قرار گیرد.

«ونوس عامری» عضو شورای شهر و عضو کمیسیون خدمات و محیط زیست هم با بیان این که راه‌اندازی کارخانه کمپوست یکی از الزامات توسعه خدمات شهرداری در راستای تأمین بهداشت عمومی است، گفت: آغاز بکار سریع کارخانه کمپوست در یزد مطالبه تمام اعضای شورای شهر از شهرداری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha