دکتر «محمد علیاکبری» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در پی تعطیلی دانشگاهها با تصویب ستاد ملی کرونا، استقرار آموزش مجازی در دانشگاه ایلام در دستور کار قرار گرفت و با توجه به وجود زیرساختها و تجهیزات و از جمله توسعه پهنای باند اینترنتی که در سالیان گذشته صورت گرفته بود به خوبی و در کوتاهترین زمان اجرایی گردید. بگونه ای که در هفته بیش از هزار کلاس درسی بصورت برخط برگزار میشود و هیچگونه مشکل خاصی در این زمنیه وجود ندارد.
رئیس دانشگاه گفت: در دانشگاه ایلام به منظور پیش بردن آموزش مجازی، اساتید تا پایان تعطیلات نوروز شش جلسه محتوا و مواد آموزشی را در قالب فایلهای پاورپوینت در سامانهی تحت عنوان سامانه پروفایل اساتید جهت استفاده دانشجویان بارگذاری کردند.
علیاکبری گفت: دانشگاه ایلام موفق شد در طول تعطیلات نوروزی برای اتقاء کیفی و کمی فرآیند آموزش مجازی، دو سامانه دیگر تحت عنوان «ادوبی کانکت» و «مودل» در دانشگاه ایلام راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه، افزود: این سامانهها کاملاً تعاملی بوده و قابلیت ضبط، امکان حضور و غیاب اتوماتیک، گفت و گوی خصوصی و عمومی دانشجو و استاد، بارگذاری تمام فایلها از جمله کلیپ ویدیو، عکس، صوت و فایلهای نوشتاری و جابجایی استاد و دانشجو جهت ارائه سمینار را دارند.
علیاکبری با بیان اینکه از دیگر مزیتهای این سامانهها، ارزیابی مستمر فعالیت اساتید و ارائه گزارشهای آماری فعالیت دانشجویان است، تاکید کرد: با مصوبه شورای آموزشی دانشگاه و انعطافپذیری در زمان برگزاری کلاسها و افزایش طول ترم صورت گرفت و اساتید میتوانند با توافق دانشجویان در هر زمانی حتی روز های تعطیل و شبها کلاس برگزار کنند.
وی ادامه داد: در سایر دانشگاهها از طریق یک سیستم مرکزی که توسط دانشگاه راهاندازی شده است، دانشجو و استاد باید در یک زمان مشخص با یکدیگر در ارتباط باشند، اما سامانههای دانشگاه ایلام امکان تنظیم جلسات در طول هفته و ساعات مشخص در طول روز را به دانشجویان و استاد میدهد.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه کیفیت آموزش دانشگاه ایلام جهت آموزش مجازی از طریق سامانههای مذکور افزایش یافته است، گفت: اساتید و دانشجویان در ابتدا جهت نصب نرمافزارهای این دو سامانه با مشکلاتی روبرو بودند، اما پس از راهنمایی های لازم، افزایش کادر پشتیبانی فنی و برگزاری کلاسهای مجازی آموزش کار با نام افزارها بتدریج با امکانات این سامانه ها آشنا و ارزیابی آنها مثبت شده و رضایتمندی استاد و دانشجو جلب شد، زیرا که در این فرآیند آموزشضبط، قابل بازبینی مجدد بوده قابلیت ارزیابی دانشگاه هم بیشتر شده است.
علیاکبری در خصوص شیوه آموزش در دروس عملی آزمایشگاهی و کارگاهی نیز گفت: نیم سال تحصیلی دوم تا پایان شهریورماه تمدید میشود تا با بهبود شرایط بتوانیم در این زمینه خدمات آموزش ارائه کنیم .
رئیس دانشگاه ایلام تصریح کرد: برای دانشجویان دوره دکتری ساکن ایلام و دانشجویانی که نیاز به خوابگاه نداشته باشند و بخواهند در آزمایشگاه و کارگاه حضور پیدا کنند با رعایت پروتکل و دستورالعملهای بهداشتی این امکان فراهم شده است.
نظرات