سردار علیمحمد اکبری، فرمانده سپاه قمر بنیهاشم(ع) استان ۳۱ اردیبهشتماه در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره رسانهای ابوذر، با تقدیر از بسیج رسانه و کمک و پشتیبانی دستاندرکاران برگزاری چهارمین دوره جشنواره ابوذر، بیان کرد: نامگذاری این جشنواره با نام ابوذر حتما دارای فلسفه بلندی است، ابوذر زبان گویای پیامبر بود و اهالی رسانه نیز باید در راستای حقبینی، حقگویی و حقطلبی حرکت کنند.
وی یکی از رسالتهای رسانه را امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: بزرگترین معروف، حفظ انقلاب و اسلام و شرع است و هر موضوعی در این راستا به معنی ایستادن در مقابل منکرات است که منظور از منکرات، دشمن است.
سردار اکبری گفتن حقایق و تشویق خدمتهای ارزنده را رسالت دیگر رسانه خواند و با اشاره به نقش رسانه در مقابله با دشمن و جنگ روانی او برای براندازی، تصریح کرد: رسانه نقش مهمی در تشویق و ایجاد همدلی و اتحاد دارد و بهویژه در استان ما که در جبهه مبارزه با دشمن با تقدیم ۲۴۴۰ شهید مشهور است و در دفاع از حرم آلالله اولین شهدا را تقدیم کرده است در جبهه فرهنگی نیز باید بدرخشد که رسانه وظیفه بصیرتافزایی و معنویت اخلاقی برای مبارزه با دشمن را بر عهده دارد.
فرمانده سپاه قمر بنیهاشم استان مطالبهگری را حق رسانه دانست و بیان کرد: اغراض شخصی، انتقاد کینهتوزانه، مسائل سیاسی یا جناحی و ... به رسانه راه ندارد، اگر رسانه مطالبهگری نکند به تعبیر مقام معظم رهبری مطالبهگری به دست عدهای دیگر البته نه برای دفاع از نظام بلکه برای براندازی، خواهد افتاد.
در ادامه این آیین، ابراهیم شریفی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با مهم دانستن بهروز بودن رسانهها، اظهار کرد: امروز در بسیاری از موارد در امر اطلاعرسانی از فضای مجازی عقبتر هستیم، لذا برای ایفای رسالت مطبوعاتی باید به نیاز امروز جامعه توجه شود.
وی در خصوص برگزاری دورههای آموزشی گوناگون در حیطه خبر و اطلاعرسانی و آموزش اصحاب رسانه استان، گفت: در این خصوص همکاری با جهاد دانشگاهی در دستور کار قرار دارد تا اهالی رسانه استان با شرکت در این دورهها، دانش و مهارت خود را تقویت کنند.
در ادامه سرهنگ البرز للهگانی، مسئول بسیج رسانه استان در خصوص فرایند دریافت، داوری و گزینش آثار ارسالی به چهارمین دوره جشنواره ابوذر، اظهار کرد: حدود ۸۰۰ اثر در حوزه خبر، مصاحبه، گزارش، تیتر، یادداشت، مقاله، فیلم و عکس و موشن گرافی با موضوعات دفاع مقدس، اقتصاد مقاومتی، رونق تولید، مبارزه با آسیب اجتماعی، بسیج و حوزههای اقدام، مسایل صنفی خبرنگاران و بصیرت و دشمن شناسی، مسایل اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، محرومیتزدایی و بخش ویژه جشنواره گام دوم به جشنواره رسید که با نظر داوران، ۳۷ اثر برگزیده و امروز تجلیل میشوند.
یادآوری میشود، خبرنگاران ایسنا در این جشنواره حائز رتبههای برتر شدند.
انتهای پیام
نظرات