• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99023122787

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اعلام کرد:

تداوم و توسعه آموزش‌ مجازی پس از بازگشایی مراکز فنی‌وحرفه‌ای

تداوم و توسعه آموزش‌ مجازی پس از بازگشایی مراکز فنی‌وحرفه‌ای
عکس تزئینی است.

ایسنا/فارس معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تاکید کرد که آموزش‌های مجازی پس از بازگشایی مراکز فنی‌وحرفه‌ای همچنان استمرار یافته و توسعه داده خواهد شد.

 علیرضا حاتم‌زاده در جلسه شورای اداری اداره کل فنی و حرفه‌ای استان فارس گفت: باید آمار های واقعی در حوزه آموزش‌های مهارتی از سوی استان‌ها به ستاد سازمان اعلام شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از فنی و حرفه‌ای فارس، او با بیان اینکه تاکید ما بر کیفی سازی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مراکز است، افزود: تمرکز بر ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای شهرستان‌ها و ارائه آموزش‌های هدفمند اثر بخشی را بسیار افزایش خواهد داد.

حاتم‌زاده با اشاره به ارائه طرح مدیریت مشارکتی ابلاغی به استان‌ها، خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته یک اکو سیستم مهارتی طراحی شده به نحوی که همه ذینفعان و مداخله گران و کنش گران آن حوزه در نیاز سنجی، طراحی، برنامه ریزی، اجرا و ارزشیابی آموزش‌های مهارتی مداخله می‌کنند. در این اکو سیستم نقش هر فرد تعیین شده و هر کسی بر اساس نقش و وظیفه اش کار را جلو می‌برد.

او تا کید کرد: باید تشکل‌های حرفه‌ای مربیان در تمام استان‌های کشور تشکیل شود و با حمایت و تربیت آن تشکل‌ها، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای جایگاه و استاندارد واقعی خود را بدست آورد.

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برنامه‌های ارسالی از معاونت آموزش سازمان به استان‌ها را ابزارهایی دانست که استان‌ها از طریق آن‌ها بتوانند جلب مشارکت را افزایش دهند و گفت: با نگاهی جدید، هر مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در کشور ملک مشاع تشکل‌های مختلف، ملک مشاع بنگاه‌های اقتصادی و ملک مشاع صاحبان کسب و کار است و تا زمانی که ما دور مراکزمان دیوار بکشیم و به تنهایی در داخل مراکز برنامه ریزی بکنیم اتفاق چشمگیری نخواهد افتاد.  

او خاطرنشان کرد: باید تمام آموزش‌های مهارتی به صورت سفارش محور و پویا اجرا شود و عرضه محوری باعث می ‌شود تا به سرنوشت سایر نهادهای آموزشی کشور دچار شویم.

علیرضا حاتم‌زاده همچنین با اشاره به کارکرد مربیان در مراکز آموزش فنی وحرفه‌ای، گفت: ما امروزه آموزش را یک فرآیند می‌دانیم و آموزش فقط حضور مربی در درون کارگاه و ارائه مطالب نیست بلکه هر اقدامی مربی قبل از تدریس و بعد از تدریس انجام دهد از جمله تولید محتوای آموزشی در قالب این فرآیند است.

مدیرکل دفتر عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نیز در این جلسه گفت: سیاست جدید سازمان بر تمرکز زادیی، تقویت و پرورش و بالندگی استان‌ها استوار است.

عزت‌اله اردشیری با بیان اینکه برنامه ریزی بومی و استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای باعث بهره وری بیشتری خواهد شد، اظهار کرد: استان فارس ظرفیت این را دارد که طرح‌های پایلوت کشوری در حوزه آموزش‌های مهارتی را با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود اجرا کند.

اردشیری خاطر نشان کرد: تلاش برای همراه کردن دستگاهها و نهادهای مرجع با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باعث رشد و پیشرفت مجموعه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha