• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99023122816
  • خبرنگار : 50061

معاون عمرانی استاندار:

کاربری برج‌های تجاری راکد در قزوین تغییر می‌کند

کاربری برج‌های تجاری راکد در قزوین تغییر می‌کند

ایسنا/قزوین معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: با توجه به رکود بیش از پیش فعالیت برخی برج‌های تجاری و خالی ماندن بسیاری از واحدهای آن‌ها ضرورت دارد نوع کاربری این برج‌ها هرچه زودتر تغییر کند تا از انباشت سرمایه راکد در آن‌ها جلوگیری شود.

علی فرخزاد، معاون عمرانی استاندار قزوین با بیان اینکه ایده ساخت برج‌ها و مجتمع‌ّهای تجاری متعدد در شهر قزوین شکست خورده است، اظهار کرد: با توجه به رکود بیش از پیش فعالیت برخی برج‌های تجاری و خالی ماندن بسیاری از واحدهای آن‌ها ضرورت دارد نوع کاربری این برج‌ها هر چه زودتر تغییر کند تا از انباشت سرمایه راکد در آن‌ها جلوگیری شود.

وی تعداد مجتمع‌های تجاری قزوین را بسیار بیشتر از ظرفیت و نیاز موجود دانست و افزود: البته بیشتر این مجتمع‌ها توسط بخش خصوصی و با سرمایه‌گذاری اشخاص حقیقی ساخته شده‌اند و سرمایه‌گذاران حتماً در ساخت آن‌ها برای خود توجیه اقتصادی داشته‌اند که متأسفانه به‌دلیل نبود مطالعات نیازسنجی و نگاه آینده‌نگرانه امروز بیشتر آن‌ها متضرر شده‌اند.

معاون عمرانی استاندار قزوین ادامه داد:‌ بیشتر مالکان یا سازندگان این مجتمع‌ها و برج‌های تجاری در یک مقطع زمانی مانند سال‌های ۹۳ و ۹۴ مجوز ساخت گرفته‌اند که با توجه به سیاست‌گذاری و شرایط آن زمان استان، در راستای جذب گردشگر و توسعه شهر این مجوزها داده شده است. البته مجوزهای بسیاری هم برای ساخت هتل و مراکز تفریحی به سرمایه‌گذاران داده‌ شده که برخی ساخته شده و برخی هم رغبتی برای ساخت در این بخش نداشته‌اند.

وی با ذکر اینکه بسیاری از مجتمع‌های تجاری قزوین قابلیت تغییر کاربری را دارند، تصریح کرد: با توجه به وضعیت رکود فعلی فضای کسب‌وکار در این مجتمع‌ها قصد داریم پروژه‌هایی مانند حکم آباد که قابلیت تغییر کاربری را دارند را به هتل، فضای مسکونی، اداری و خدماتی تبدیل کنیم و در غیر این صورت این برج‌ها به مرور متروکه شده و دیر یا زود باید تخریب می‌شوند که ضررهای میلیاردی به صاحبان آن‌ها وارد خواهد کرد.

بنابراعلام روابط عمومی استانداری قزوین، فرخزاد با اشاره به نیاز استان به توسعه زیرساخت‌های اقامتی و هتل‌داری اضافه کرد: اگرچه در ۲.۵ ماه اخیر بحران شیوع ویروس کرونا مراکز اقامتی و گردشگری را به تعطیلی اجباری کشاند، اما بعد از گذر این بحران باز هم نیاز جدی به این مراکز را برای جذب گردشگر و توسعه اقتصادی استان احساس خواهیم کرد به همین خاطر در نظر داریم تا با طرح‌های تشویقی سرمایه‌گذاران را به سمت ساخت اماکن اقامتی به ویژه اقامتگاه‌های بوم‌گردی سوق دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha