حجت الاسلام عباسی دانشی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فعالیت تمامی مراکز فرهنگی و هنری استان از ۲۹ اردیبهشت با رعایت همه پروتکل های بهداشتی از سر گرفته شده است، اظهار کرد: در همین راستا همه ۶۰ صنف فرهنگی و هنری زیر مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به جز سالن های سینمایی و کنسرت های موسیقی می توانند با رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به مانند سابق فعالیت خود را آغاز کنند.
وی افزود: کلاس ها و تمرین های نمایش در استان، قابل برگزاری است و اجرای عمومی این نمایش ها با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی و استفاده از یک سوم ظرفیت سالن محل برگزاری، بلامانع است.
وی با بیان اینکه مجموعه اصناف فرهنگی و هنری استان مرکزی تا پایان فروردین ماه سال جاری به علت شیوع ویروس کرونا و تعلیق برنامه های فرهنگی و هنری، متحمل ضرر ۱۰۰ میلیارد ریالی شده اند، تصریح کرد: مجموع کل خسارات بخش فرهنگ و هنر استان به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده است و بر اساس رایزنی های صورت گرفته با دولت، سامانه های مشخصی از سوی معاونت هنری و معاونت توسعه منابع وزارتخانه برای تعریف خسارات و گزارش های مربوطه برای همه اصناف متضرر از کرونا تعریف شده اند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای جبران خسارات اهالی فرهنگ و هنر استان مرکزی، گفت: در این راستا در استان مرکزی مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان حق بیمه برای اهالی فرهنگ و هنر استان در صندوق هنرمندان کشور در نظر گرفته شده است. پیش از این هر هنرمند باید در کنار سهم وزارتخانه، سهم خود را شخصا پرداخت می کرد، که خوشبختانه با تصمیمات اتخاذ شده، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خود پرداخت سهم هنرمندان را هم متقبل شده است.
وی در پایان تاکید کرد: تا این لحظه هیچ تصمیمی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر بازگشایی سالن های سینما پس از عید فطر به استان ابلاغ نشده و زمان بازگشایی این مراکز فرهنگی هنوز مشخص نیست.
انتهای پیام
نظرات