بر اساس اعلام پلیس، سرهنگ "احسان آنقی" در تشریح این مهم گفت: شهروندان و کاربران شبکههای اجتماعی، فریب تبلیغات سایت های جذاب برای دریافت کمکهای مردمی و جمعآوری فطریه و کفاره روزه را که با هدف جلب اعتماد کاربران طراحی شده است، نخورند.
وی ادامه داد: گاهی اوقات افراد سودجو ادعا دارند که این تبلیغات از سوی مؤسسات و ارگانهای دارای مجوز قانونی در فضای مجازی منتشرشده است در حالی که این مؤسسات هیچگونه نقشی در این تبلیغات نداشته و در این خصوص اقدامی نکردهاند و بسیاری از این تبلیغات دروغین و کذب بوده و مردم نباید به آنها اعتماد کنند.
سرگرد "آنقی" ادامه داد: این افراد تنها به دنبال سرقت اطلاعات بانکی کاربران و در نهایت برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی آنها هستند. مردم باید مراقب این دست سایتها، کانالها و گروهها و صفحات بود و به هیچ عنوان اطلاعات مهم خود را در اختیار این افراد قرار ندهند.
وی طراحی سایتها، کانالها و اپلیکیشنهای جعلی و منسوب به نهادهای دولتی و مسئول در این زمینه را مهمترین شگرد مجرمانه دانست و گفت: از آنجاکه اکثر مردم از تلفنهای همراه و شبکههای اجتماعی استفاده میکنند، امکان طراحی اپلیکیشنها و همچنین کانالها و صفحات جعلی بیش از سایر شگردهای مجرمانه متصور است.
این مقام انتظامی تأکید کرد: هموطنانی که قصد دارند، فطریه و کفاره روزه خود را از بستر فضای مجازی و یا از طریق مؤسسات خیریه فعال در این حوزه پرداخت کنند، نسبت به اصالت آنها اطمینان حاصل کرده و توجه داشته باشند که حتما از طریق شرکتها و مؤسسات شناختهشده در کشور که توسط رسانههای جمعی (رادیو، تلویزیون و...) اقدام به اعلام شماره حسابهای رسمی خود میکنند، اقدام کنند.
سرهنگ آنقی در پایان از شهروندان درخواست کرد از واریز فطریه یا کفاره روزه خود به حسابهای نامعتبر و شخصی که در سایتها و گروههای ناشناس تبلیغ میشوند، خودداری کرده و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
انتهای پیام
نظرات