• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99030703957

استاندار خراسان شمالی:

مشکلات با پشت میز نشینی مدیران و مکاتبه نامه حل نمی‌شود  

مشکلات با پشت میز نشینی مدیران و مکاتبه نامه حل نمی‌شود  

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: مدیران برای پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به موضوع شخصی نگاه نکرده و فقط با پشت میزنشینی و مکاتبه نامه به پیگیری مشکلات نپردازید، بلکه برای حل مشکلات به مرکز بروید و چانه زنی کنید و اعتبار بگیرید.

محمد علی شجاعی در جلسه بررسی مصوبات و تفاهم نامه سفر رئیس جمهور به استان که هفتم خرداد ماه در محل استانداری برگزار شد، اظهارکرد: پروژه های مربوط به صندوق توسعه ملی در سفر ریاست جمهوری به استان جمع بندی شود تا هفته آینده طی برگزاری جلسه ای در تهران پیگیر کارها باشیم.

وی خطاب به مدیران گفت: برای پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به موضوع شخصی نگاه نکنید و نگاهتان توسعه استان باشد، و با پشت میزنشینی و با قانون خود مشکلات را حل نکنید بلکه برای رفع موانع به مرکز بروید و چانه زنی کنید و اعتبار بگیرید.

وی ادامه داد: ایجاد نیروگاه خورشیدی در شهرستان جاجرم از تعهدات بانک ملی در سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی است که برای حل مشکل زمین این پروژه تا فردا باید سازمان جهاد کشاورزی استان موضوع را حل و فصل کند.

شجاعی افزود: تامین مالی و مشارکت در طرح اقتصادی شرکت داروسازی فرآیند بویان شیمی از تعهدات بانک سپه در سفر ریاست جمهوری به استان است که متولیان امر باید متوجه اهمیت این پروژه در حوزه صنعت دارو باشند.

وی عنوان کرد: سازمان جهاد کشاورزی باید تا ۴۸ ساعت آینده موضوع را پیگیری کند و مشکلات متقاضی را بشنود و موضوع را تعیین تکلیف کند.

شجاعی یادآورشد: در خصوص بانک هایی که آماده انجام تعهدات خود هستند اما از سوی استان طرحی ارائه نشده است دستگاه های اجرایی در سه بخش کشاورزی، صمت و گردشگری برای تکمیل ظرفیت بانک ها برای ارائه طرح ها دوهفته فرصت دارند.

وی ادامه داد: اگر طرحی به بانک ها معرفی شده است اما به دلایل مختلف مانند عدم تکمیل مدارک توسط متقاضی کاری انجام نشده است باید تا شنبه هفته آینده با حضور دستگاه های اجرایی و بانک مربوط جلسه ای برگزار و موضوع تعیین تکلیف شود.

شجاعی تصریح کرد: برای اجرای پروژه شهرک گلخانه ای ۱۰۰ هکتاری ملل شیروان سازمان جهاد کشاورزی استان تا فردا برنامه زمان بندی مورد تایید صندوق توسعه اقتصاد ملل را ارائه دهد.

وی با بیان اینکه هیچ پروژه ای در استان بدون برنامه زمان بندی رها نشود ، ادامه داد: در حوزه های مختلف برای اجرای پروژه ها دستگاه های اجرایی مربوط باید برنامه زمان بندی ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه تنها مکاتبه نامه با مرکز کافی نیست باید حضوری پیگیری کنیم، افزود: روزانه نامه های مختلفی از استان ها به مرکز ارسال می شود بنابراین ما باید پیگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه رفتار ما با سرمایه گذار برای گرفتن تسهیلات، زمین و مجوز به گونه ای است که انگیزه کار را می گیریم و سرمایه گذار امیدی به پیگیری امور خود ندارد ، گفت: برخی نمی دانند نبود سرمایه گذاری یعنی نبود رفاه، خالی شدن سفره و معیشت مردم و  هنر ما باید انجام شدن کارها باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha