علی محمدیمقدم در گفتوگو با ایسنا در خصوص اعتبار اختصاص یافته از سازمان برنامه و بودجه به استانها برای بحث اطفای حریق، اظهار کرد: طبق پیشنهادات مقرر شد بخش بیشتری از بودجه به بحث پیشگیری از آتشسوزی اختصاص پیدا کند ولی این میزان بودجه جوابگوی نیاز استانها نیست.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه پیشگیری باید در اولویت قرار بگیرد، افزود: قراردادی به مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان با جوامع محلی برای گشت و مراقبت از مراتع و جنگلها منعقد شده است.
وی با بیان اینکه بالگرد اطفای حریق هوایی در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد، گفت: مساحت جنگلها و مراتع استان تقریبا با استانهایی که درگیر آتشسوزی هستند یکسان است، اما اقدامات پیشگیرانه موجب شده است که تاکنون عرصههای طبیعی ما دچار آتشسوزی نشود.
محمدیمقدم افزود: چندین دستگاه دمنده و آتشکوب برای اطفای حریق خریداری شده اما تجهیزات در زمان بحران ناکافی است و تهیه بالگرد برای اطفای حریق با مدیریت بحران است.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: ایجاد آتشبر در مناطق بحرانی، گشتزنی شبانهروزی در ۳۰ نقطه از جنگلها، توزیع ۵ هزار بروشور آموزشی در بین جوامع محلی، سنگچینی در مراتع و برداشت علوفه از اقدامات پیشگیرانه در حوزه آتشسوزی است.
وی در پایان با اشاره به آتشسوزی در جنگلهای زاگرس، یادآور شد: پیشنهاد اعزام نیرو برای اطفای حریق در این منطقه از سوی ادارهکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری داده شد، همچنین تعداد ۵ دمنده به یاسوج فرستاده شد.
انتهای پیام
نظرات