محمدرضا نصرآبادی گفت: همه این اختراعات در بخشهای مختلف صنعتی و عمدتا مرتبط با نیازهای واقعی صنعت کشور هستند و این محصولات با تعامل سازنده بین دانشگاه و صنعت و در بستر فضای کارآفرینانه پارک علم و فناوری البرز به نتیجه رسیده است.
به گزارش ایسنا، نصرآبادی با اشاره به اینکه دو نرم افزار بالانس استاتیکی و داینامیک در سامانه ثبت مالکیت فکری ثبت میشود: این دو نرم افزار کاملا مورد نیاز صنعت کشور است و ثبت آنها در مرحله نهایی است و اختراعات دیگر در بخش های مختلف خورویی و پتروشیمی و ... است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به ویژگیهای تولیدات و نوآوریهای انجام شده در این شرکت دانش بنیان یادآور شد: محصولات ما محصولات نوآورانه و بسیاری از آنها تحریم بوده و هستند و ما تلاش میکنیم این محصولات را با توان و ظرفیت جوانان با فناوری بومی در داخل کشور تولید کنیم.
نصرآبادی با اشاره به اینکه بسیاری از محصولات نتیجه تحقیق و توسعه شرکت هستند و بیش از ۲۵سال تحقیق شبانه روزی برای آنها صورت گرفته اظهار کرد: خوشبختانه همکاری خوبی با نهادهای علمی و فناوری و همچنین پارک علم و فناوری البرز داریم که موجب هم افزایی و کارآفرینی در فعالیت شرکت میشود.
وی با اشاره به اینکه تعداد شاغلان این شرکت از ۲۵ نفر فعلی به زودی به بالای ۶۰ نفر در کشور افزایش می یابد گفت: بیش ۳۵۰۰ شرکت اعم صنایع هوایی، پتروشیمی و صنایع دفاعی و ... مشتری این شرکت هستند.
وی با بیان اینکه این شرکت دانش بنیان در زمینههای ساخت انواع دستگاههای بالانس و ارتعاش سنجی و تعمیرات قطعات دوار فعالیت داشته و تاکنون خدمات ارزندهای را به صنعت کشور ارائه داده است اظهار کرد: در سال جهش تولید نیز برای افزایش تولید تجهیزات مورد نیاز صنعت در بخشهای مختلف برنامه ریزی کردهایم و این هدف با توجه به گستردگی برنامهها در سراسر کشور کاملا قابل تحقق است.
گفتنی است پارک علم و فناوری البرز به محل امن و قابل اتکایی برای امر تحقیق و توسعه، نوآوری و هم افزایی بین شرکتهای فناور، دانش بنیان و صنعتگر تبدیل شده که اشتغال و تولید را به همراه دارد.
انتهای پیام
نظرات